ΠΑΟΚ | Πέτγουεϊ: "Να αφιερώσουμε τη νίκη στον κόσμο"

Ο ΠΑΟΚ με ανεβασμένη ψυχολογία έπειτα από τη νίκη του επί του Κολοσσού προετοιμάζεται ήδη για τον αγώνα (14/03, 19:00) με τον Άρη. Ο Άαρον Πέτγουεϊ δεν έκρυψε την επιθυμία του για τη νίκη ώστε να την αφιερώσει στους φιλάθλους του "Δικεφάλου".

"Ο προπονητής μας μάς είχε ετοιμάσει κατάλληλα. Θεωρώ πως κλειδί για τη νίκη μας ήταν η άμυνα. Οσον αφορά τον στόχο του ΠΑΟΚ, θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο φινάλε", δήλωσε στον Spor 103 ο Άαρον Πέτγουεϊ σχετικά με την αναμέτρηση

με τον Κολοσσό και στην συνέχεια αναφέρθηκε στο ματς με τον Άρη:

"Εχω ακούσει πολλά για το ντέμπι, περιμένουμε πολύ κόσμο από πλευράς Αρη και αυτό είναι κάτι που θα μου αρέσει. Θα πάμε για το καλύτερο δυνατό. Θα πάμε για να πάρουμε την νίκη".

Όσον αφορά για το ότι ξεκινάει στη βασική πεντάδα σημείωσε πως "είναι όμορφο για να ξεκινάς στο παιχνίδι γιατί σου δίνει ρυθμό".

Ο Πέτγουεϊ όμως ρωτήθηκε και για το αν είναι ευχαριστημένος με την απόδοσή και απάντησε πως "όχι, μπορώ να προσφέρω ακόμη περισσότερα και να ικανοποιήσω τους φιλάθλους μας που περιμένουν περισσότερα σε εμένα".

Στην αναμέτρηση με τον Άρη ο "Δικέφαλος" δεν θα έχει την συμπαράσταση των φιλάθλων του: "Αυτό θα είναι κάτι παράξενο. Είναι κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά. Εχω να τους υποσχεθώ πως θα παίξω με ακόμη περισσότερη καρδιά για να τους αφιερώσω την νίκη".

Keywords
Τυχαία Θέματα