ΠΑΟΚ | Στην Ποντγκόριτσα ο «Δικέφαλος»

H αποστολή του ΠΑΟΚ έφτασε το μεσημέρι της Δευτέρας στην Ποντγκόριτσα, όπου την Τρίτη (19/11) ο «Δικέφαλος» θα αντιμετωπίσει την Μπουντούτσνοστ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Eurocup. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ μάλιστα και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της βρήκε την ευκαιρία να γυρίσει για λίγο πίσω στον χρόνο...

Αναλυτικά:

«Ο ΠΑΟΚ

βρίσκεται από νωρίς σήμερα το μεσημέρι στην Podgorica και ετοιμάζεται για το αυριανό παιχνίδι, το οποίο θα είναι το τρίτο στην ιστορία στη συγκεκριμένη πόλη, απέναντι στην Buducnost και ξανά στο Moraca Sports Center.

Στις δύο αναμετρήσεις που έχουν προηγηθεί ο ΠΑΟΚ είχε ηττηθεί από την Buducnost και στην πρώτη του συνάντηση, την σεζόν 2000-01 για την Ευρωλίγκα, αλλά και την σεζόν 2004-05 για το (τότε) Uleb Cup.

Η αναμέτρηση της σεζόν 2000-01, ήταν στην… πρώτη της Ευρωλίγκα και ο ΠΑΟΚ έπαιξε με την Buducnost στον όμιλο και στην Podgorica ηττήθηκε 83-71, αν και είχε προηγηθεί 59-61 στο τέλος της τρίτης περιόδου. Με τον ΠΑΟΚ είχαν αγωνιστεί οι: Coldebella 3, Λιαδέλης 21, Σιγάλας 9 (2), Cargol 2, Κορωνιός 7 (1), Weis 2, Racca 13 (1), Blair 14. Για την Buducnost, πρώτος σκόρερ σε εκείνο το παιχνίδι ήταν ο Dejan Tomasevic με 29 πόντους. Προπονητής του ΠΑΟΚ σε εκείνο το παιχνίδι στο Μαυροβούνιο ήταν ο Κώστας Φλεβαράκης, ενώ της Buducnost ο Miroslav Nikolic.

Το επόμενο ραντεβού των δύο ομάδων ήταν την σεζόν 2004-05 για το Uleb Cup και πάλι στη φάση των ομίλων, όπου ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε και πάλι με 104-98. Ο ΠΑΟΚ με τον Μπάνε Πρέλεβιτς στον πάγκο του, ηττήθηκε σε ένα παιχνίδι με πολύ υψηλό σκορ και με τον «Δικέφαλο» να αγωνίζονται οι: Mulaomerovic 26 (3), Κορωνίδης 2, Βασιλειάδης 17 (3), Βασιλόπουλος 6, Μαυροκεφαλίδης, Tamir 5 (1), Maye 11, Nielsen 17 (1), Bashminov 14. Για την Buducnost που είχε προπονητή τον Zoran Martic, πρώτος σκόρερ ήταν ο Ivan Koljevic που είχε πετύχει 38 πόντους σε εκείνο το παιχνίδι.

Να σημειωθεί ότι παρά την ήττα του και στις δύο περιπτώσεις ο ΠΑΟΚ είχε καταφέρει να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης».

Keywords
Τυχαία Θέματα