Σκιές τρομοκρατίας στο Παρίσι!

20:11 18/11/2013 - Πηγή: Bam

Συναγερμό έχουν κηρύξει οι γαλλικές αστυνομικές αρχές στο Παρίσι, ύστερα από την εισβολή ενόπλου σην τράπεζα Societe Generale και την ομηρία στα Ηλύσια Πεδία. Ένας τραυματίας από επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας Liberation.

Μετά την επίθεση ενός ενόπλου άνδρα στην εφημερίδα Liberation, σημειώθηκε δεύτερο περιστατικό εισβολής ενόπλου στην τράπεζα

Societe Generale, το μεσημέρι της Δευτέρας. Λίγη ώρα αργότερα έγινε αναφορά για υπόθεση ομηρίας στη Ηλύσια Πεδία, όπου κατευθυνόταν κατά πάσα πιθανότητα ο δράστης, μετά την επίθεση στην τράπεζα.

Οι αστυνομικές αρχές μετά τον σοβαρό τραυματισμό του 27χρονου φωτογράφου κατά την επίθεση στην γαλλική εφημερίδα Liberation, έχει αυξήσει τις δυνάμεις ασφαλείας για τη φύλαξη κεντρικών ΜΜΕ, όπως αναφέρουν τα γαλλικά πρακτορεία ειδήσεων.

Ο πρόεδρος της Liberation Nicolas Demorand υποστήριξε ότι αυτό είναι πολύ σοβαρό περιστατικό για μια δημοκρατική χώρα, όπως η Γαλλία.

Το ανθρωποκυνηγητό συνεχίζεται και ταυτόχρονα αναμένεται η σύγκριση των σημερινών υποθέσεων με το συμβάν της περασμένης Παρασκευής, 15 Νοεμβρίου, στο γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο BFMTV.


Ανδρέας Μορφόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα