ΠΑΟΚ | Συνεχίζεται η προπώληση

Η δεύτερη βδομάδα διάθεσης των καρτών διαρκείας ξεκίνησε τη Δευτέρα (2/9), ωστόσο, όσοι φίλοι της ομάδας είχαν προμηθευτεί μέσω ίντερνετ τα διαρκείας τους, είχαν μπει σε κλήρωση για μια φανέλα του Μπάνε Πρέλεβιτς από τον τελικό του 1991 στη Γενεύη, υπογεγραμμένη.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

"Από σήμερα ξεκίνησε η δεύτερη εβδομάδα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ωστόσο και στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου οι φίλαθλοι της ομάδας είχαν την δυνατότητα να αποκτήσουν τα διαρκείας

τους, με αγοράς μέσω Internet. Ύστερα από κλήρωση, δύο φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, μαζί με τα διαρκείας που απέκτησαν, εκτός από την ασπρόμαυρη μπάλα μπάσκετ που πήραν σαν δώρο, θα πάρουν και την υπογεγραμμένη φανέλα του Μπάνε Πρέλεβιτς από τον τελικό του 1991 στη Γενεύη.

Οι νικητές είναι οι κ.κ Ιωάννης Λαζαρέλης και Θεόδωρος Σταυρόπουλος, που έγιναν κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Ο κ. Θεόδωρος Σταυρόπουλος μάλιστα έσπευσε από σήμερα και πήρε με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση και την φανέλα της Γενεύης, υπογεγραμμένη από τον ίδιο τον Μπάνε Πρέλεβιτς".

Keywords
Τυχαία Θέματα