ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ | Χωρίς Μάντζαρη και Ζούμπο η προπόνηση

Διπλή προπόνηση περιλάμβανε το πρόγραμμα της Δευτέρας (08/10) για το Περιστέρι, από τις οποίες όμως απουσίασαν ο Αντώνης Μάντζαρης και ο Φώτης Ζούμπος.

Ο Τζίμης Κουστένης την Κυριακή είχε δώσει ρεπό στους παίκτες του, οι οποίοι την Δευτέρα επέστρεψαν στο παρκέ με πρωινή αλλά και απογευματινή προπόνηση.

Ο Αντώνης Μάντζαρης έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς ενώ από ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο ταλαιπωρείται ο Φώτης Ζούμπος και ακολούθησαν ειδική θεραπευτική αγωγή. Από την Τρίτη όμως αναμένεται αμφότεροι

να ακολουθήσουν ατομικό πρόγραμμα και να ανεβάσουν ρυθμούς.

Παράλληλα συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Περιστερίου για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η διάθεσή τους γίνεται από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09:30 – 15:30 από γραφεία του Συλλόγου, στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» (Κένεντυ και Γιαννιτσών 81Α ).

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Φίλαθλε του Περιστερίου, μην ξεχνάς πως αποκτώντας την κάρτα διαρκείας για την περίοδο 2012-2013, στηρίζεις έμπρακτα την ομάδα σου, και βοηθάς το Περιστέρι μας να φτερουγίσει ξανά σε επιτυχίες. Γι’ αυτό λοιπόν, ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ!!! Να σημειώσουμε πως ισχύει κανονικά η έκπτωση 50% στην τιμή του εισιτηρίου για εκείνους που επιδείξουν το μπλοκ διαρκείας του Ατρόμητου!!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ:

VIP 250 €

SILVER 100 €

PLATINUM 80 €

YELLOW 50 €

FAMILY 50 €

FANS 40 €

- Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας, αποκτούν προνόμια ανάλογα με την κατηγορία του εισιτηρίου διαρκείας (parking, έκπτωση από επιχειρήσεις χορηγών, εκδηλώσεις, κληρώσεις κτλ) .

- Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας της περσινής περιόδου, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της ΚΑΕ, προκειμένου να διατηρήσουν (εφ’ όσον το επιθυμούν) την θέση τους, κατά προτεραιότητα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ :

Τηλέφωνο : 210-5777147, 210- 5778190.

EMAIL : gsp[email protected]

Υπεύθυνη Γραμματείας ΚΑΕ : Κατερίνα Κόλλια".

Keywords
Τυχαία Θέματα