ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ | Κιουριτζόγλου: "Ανήκουμε στην Α1 και εκεί θα παραμείνουμε!"

Σύνθημα νίκης για τον αγώνα της Κυριακής (31/3) με την Καβάλα έδωσε ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Στέφανος Κιουριτζόγλου, ο οποίος επισήμανε ότι η θέση του Περιστερίου είναι στην Α1 και εκεί θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν, ενώ απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει το "Ανδρέας Παπανδρέου".

"Το Περιστέρι έχει φτάσει σε ένα

από τα πιο κρίσιμα σταυροδρόμια της 42χρονης ιστορίας του. Θα πρέπει όλοι, από τα ιδρυτικά στελέχη του συλλόγου μέχρι τον ανώνυμο φίλαθλο να συνειδητοποιήσουν την κατάσταση", τόνισε αρχικά ο Στέφανος Κιουριτζόγλου και συμπλήρωσε:

"Θα πρέπει να τους αποδείξουμε πως το Περιστέρι ανήκει στην Α1 και εκεί θα παραμείνει!! Οι χαρές που έχουμε πάρει από αυτή την ομάδα είναι αμέτρητες και θα πρέπει να είναι πάνω απ’ όλους και όλα. Καλούμε, λοιπόν, τους όλους όσους αγαπούν τον Γ.Σ.Π., από τα ιδρυτικά στελέχη, τους παλαίμαχους αθλητές και προπονητές του συλλόγου, τους FENTAGIN (αυτοί ήταν, είναι και θα παραμείνουν δίπλα στο Περιστέρι) και τους απλούς φιλάθλους, να δώσουν το παρών αύριο στο κλειστό του Περιστερίου. Αύριο, στις 15:00, θα πρέπει και θα είμαστε όλοι εκεί!".

Keywords
Τυχαία Θέματα