ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ | Κουστένης: "Περίπατος οι τακτικές, μόνο πάθος"

Το Περιστέρι δίνει τον υπερ πάντων αγώνα με τον Ηλυσιακό (19/5, 17.00) σε ένα ματς που θα κρίνει την παραμονή του ή όχι στην Α1 με τον ίδιο να τονίζει πως το μόνο που μετράει πλέον είναι η θέληση και το πάθος.

"Φτάσαμε στο παιχνίδι που περιμέναμε από το ξεκίνημα της σεζόν ότι θα κρίνει την παραμονή στην κατηγορία. Πρόκειται για έναν τελικό και για τις δύο ομάδες και είναι λογικό αμφότερες να κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να πάρουν τη νίκη. Το προηγούμενο διάστημα προετοιμαστήκαμε σκληρά για να

δώσουμε μια μεγάλη μάχη. Βέβαια, νομίζω πως σε ένα τέτοιο παιχνίδι δεν μετρούν τόσο τα συστήματα και οι τακτικές, όσο το πάθος και η θέληση για τη νίκη" ήταν τα όσα είπε ο Τζίμης Κουστένης.

Από την πλευρά των παικτών ο Αλέκος Πέτρουλας είπε: "Πρόκειται για έναν τελικό παραμονής και για τις δύο ομάδες. Ένα ματς που δεν χωρά προγνωστικά. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη ώστε να κρατήσουμε το Περιστέρι στην Α1. Πάντως, ό,τι και να γίνει, ανεξαρτήτου αποτελέσματος, θα είμαι υπερήφανος για τους συμπαίκτες μου και την προσπάθεια που κάναμε καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν κάτω από αντίξοες συνθήκες"

Keywords
Τυχαία Θέματα