ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ | "Κίνητρο, το όνομα της ΑΕΚ"

Ο Πιερικός Αρχέλαος υποδέχεται (24/03, 16:00) την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής και ο Δημήτρης Γαλάνης θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, καθώς η ομάδα της Κατερίνης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

"Όταν η ΑΕΚ παίζει στη Κατερίνη σίγουρα είναι γεγονός. Το παιχνίδι έχει σημασία και για τις δυο ομάδες. Εμείς πρέπει να είμαστε ήρεμοι και

αποφασισμένοι για ένα καλό παιχνίδι. Ο κάθε άνθρωπος κάνει τις επιλογές του και δεν πρέπει παθητικά να δέχεται τη μοίρα του", δήλωσε ο Δημήτρης Γαλάνης ενώ την κρισιμότητα της αναμέτρησης επισήμανε και ο αρχηγός της ομάδας, Κώστας Μπεχλιβάνης:

"Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας για μας, όπως όλοι από δω και πέρα. Η ΑΕΚ έχει πολλούς και .έμπειρους παίκτες και ένα πολύ ισχυρό κίνητρο. Σίγουρα θα είναι ένας αγώνας που ο νικητής θα έχει πολλά οφέλη. Εμείς περιμένουμε τη στήριξη του κόσμου μας στην κρίσιμη αυτή καμπή του πρωταθλήματος".

Ο άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Γαλάνη, Χρήστος Ξηρομερίτης στην τεχνική ηγεσία του Πιερικού Αρχελάου δήλωσε: "Bρισκόμαστε σε μία πολύ κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, όπου οι ευκαιρίες αλλά και τα περιθώρια για λάθος είναι πολύ περιορισμένα. Μπροστά μας έχουμε ένα παιχνίδι απέναντι -ίσως- στην πιο βαριά φανέλα της ιστορίας αυτής της κατηγορίας. Το όνομα της ΑΕΚ δίνει κίνητρό σε κάθε ομάδα και σε αυτή τη φάση βρισκόμαστε και εμείς. Είμαι βεβαιος οτι ο όνομα του αντιπάλου και η σημασία του παιχνιδιού στη μάχη που δίνουμε από την αρχή της χρονιάς, θα είναι τα κύρια στοιχεία για τη συμπαράσταση των φίλων της ομάδας το προσεχές Σάββατο".

Σχετικά με τον αγώνα ο Πιερικός Αρχέλαος ανακοίνωσε:

"Η χορήγηση εισιτηρίων σε όσους επιτραπεί η είσοδος, σύμφωνα με την κοινή απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας και των εμπλεκομένων στο αγώνα, αποφασίστηκε ότι θα επιτρέπεται μόνο σ΄ αυτούς που θα έχουν μαζί τους την Αστυνομική ταυτότητα.

Οι θύρες θα ανοίξουν στις 15,30 και για λόγους ασφαλείας και για την καλύτερη διευκόλυνση των κατόχων καρτών διαρκείας, παρακαλούνται όσοι θα παρακολουθήσουν τον αγώνα, να προσέλθουν νωρίς γιατί ο αριθμός των θέσεων θα είναι περιορισμένος.

Μετά τη λήξη του αγώνα είναι επιθυμητό να μην εισέλθουν φίλαθλοι (μικρά παιδιά κ.ά.) στον αγωνιστικό χώρο".

Keywords
Τυχαία Θέματα