ΡΕΑΛ Μ. | Κάρολ: "Ενδιαφέρουσα η συνύπαρξή μου με τον Ρούντι!"

Πρόκειται για ένα από τα... "οπλοπολυβόλα" της Ρεάλ Μαδρίτης, μιας και στη μέρα του μπορεί να "σκοτώσει" κάθε άμυνα... Ο λόγος για τον Τζόσι Κάρολ, ο οποίος τόνισε ότι η συνύπαρξή του με τον Ρούντι είναι άκρως ενδιαφέρουσα, εξηγώντας ότι ο ένας θα συμπληρώνει τον άλλον!

Παράλληλα, ο 29χρονος "μπόμπερ" των Μαδριλένων, που παραχώρησε συνέντευξη στο piratasdelbasket.es μετά τη νίκη της Ρεάλ επί της Βαγιαδολίδ, εξέφρασε και την ανυπομονησία του για το ταξίδι στις Ηνωμένες Πολιτείες και τα ματς κόντρα σε ομάδες του ΝΒΑ!

Αποσπάσματα της συνέντευξης

του Κάρολ:

Τελικά πήρατε μια εύκολη και άνετη νίκη κόντρα στην Βαγιαδολίδ, παρά το γεγονός ότι στο πρώτο ημίχρονο δυσκολευτήκατε...

"Η Βαγιαδολίδ μπήκε στο γήπεδο με αυτοπεποίθηση μετά τη νίκη της επί της Μπαρτσελόνα στην πρώτη αγωνιστική. Δυσκολευτήκαμε πολύ στο πρώτο μέρος αλλά συνεχίσαμε να δουλεύουμε, αλλάξαμε κάποια πράγματα στην άμυνα μας και τελικά τα πήγαμε πολύ καλά και πήραμε αυτό που θέλαμε".

Και τώρα η εμπειρία και το ταξίδι στις ΗΠΑ (σ.σ. όπου η Ρεάλ θα αντιμετωπίσει ομάδες από το ΝΒΑ)...

"Το περιμένω με ανυπομονησία. Θέλω πολύ να πάμε και παρά το γεγονός ότι πρόκειται για ένα μακρινό ταξίδι, είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Μου αρέσουν τα πάντα εκεί. Οι άνθρωποι, το φαγητό...".

Πώς είναι η συνύπαρξη στην ομάδα με έναν παίκτη εξίσου πολύ καλό σκόρερ όπως εσύ, δηλαδή τον Ρούντι Φερνάντεθ;

"Είναι κάτι πολύ ενδιαφέρον. Νομίζω ότι θα λειτουργούμε συμπληρωματικά ο ένας για τον άλλον. Μπορούμε να παίξουμε και μαζί και θα βρούμε το παιχνίδι μας όσο περνάει ο καιρός. Εχει περάσει μόλις μια εβδομάδα. Εχουμε μήνες μπροστά μας για βρούμε την ισσορόπια μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα