ΡΕΑΛ Μ. | Στη λίστα της Ρεάλ ο Μπατίστ!

Την περίπτωση απόκτησης του Μάικ Μπατίστ αναμένεται να εξετάσει σοβαρά η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με όσα αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα "encestando.es" μιλάει για ενδιαφέρον των Μαδριλένων για τον 34χρονο άσο του Παναθηναϊκού, ο οποίος βρίσκεται σε συζητήσεις με τους πράσινους για την ανανέωση του συμβολαίου του, με τα πράγματα όμως να μην βαδίζουν στο σωστό δρόμο.

Αυτήν ακριβώς την κατάσταση θέλει να εκμεταλλευτεί η

βασίλισσα, που κινείται στην αγορά για να βρει έναν πολύ καλό παίκτη στη θέση 5, με το όνομα του Ντέιβιντ Άντερσεν της Σιένα να παίζει πολύ δυνατά το τελευταίο διάστημα. Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα το κασέ του φτάνει μέχρι και τα 2 εκατομμύρια ευρώ, γεγονός το οποίο συνιστά απαγορευτική τη μεταγραφή του στη Μαδρίτη.

Έτσι, οι μερένχες στρέφονται και στην περίπτωση του Μπατίστ, ο οποίος ναι μεν βρίσκεται σε προχωρημένη ηλικία και φέτος πραγματοποίησε μέτρια χρονιά, δείχνοντας κουρασμένος και χωρίς ενέργεια, αλλά έχει την εμπειρία να ανταπεξέλθει σε πολύ υψηλό επίπεδο και αυτό είναι κάτι που αρέσει στους ανθρώπους της Ρεάλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα