Ο Σισοκό, ο Σανμαρτεάν και τα «εφέ»

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Ιμπραϊμ Σισοκό. Θυμίζει Λουτσιάν Σανμαρτεάν η ντρίπλα του Ιβοριανού μεσοεπιθετικού...
«Φλέβα χρυσού» λένε, όσοι έχουν δει τον Ιμπραΐμ Σισοκό να αγωνίζεται, πως πέτυχε ο Παναθηναϊκός.

Ο Ιβοριανός είναι παίχτης αέρινος και ταχύτατος. Από παλαιότερους ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού θυμίζει τον Λουτσιάν Σανμαρτεάν στον τρόπο παιγχνιδιού. Μόνο που ο Σισοκό είναι... υγιής
και έχει το μυαλό στο κεφάλι!

Είναι αριστεροπόδαρος, αλλά παίζει το ίδιο καλά και στις δύο πτέρυγες. Διαθέτει εξαιρετική ντρίπλα και πάσα, αλλά υστερεί στο γκολ. Κάτι που διορθώνεται εύκολα στα έμπειρα χέρια του Ζεσουάδλο Φερέιρα. Ιδανικό παράδειγμα ο Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος δυσκολευόταν να βρει δίχτυα σε όλη του την καριέρα, αλλά υπό τις οδηγίες του Πορτογάλου τεχνικού βγήκε πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού, αγωνιζόμενος μισή σεζόν!

Το... εφέ είναι από τα χαρακτηριστικά του παίχτη. Δεν τσιγκουνεύεται τις περίτεχνες ενέργειες, οι οποίες μπορεί μερικές φορές να είναι αγωνιστικά περιττές, όμως είναι αυτές που γεμίζουν τις κερκίδες.

Το σίγουρο είναι πως αν ολοκληρωθεί ο δανεισμός θα είναι σίγουρα κερδισμένο το Τριφύλλι. Τόσο αγωνιστικά, καθώς με τα χαρίσματά του μπορεί να βοηθήσει περισσότερο από τον Κουίνσι, όσο και οικονομικά, καθώς αν «βγάλει» τις ικανότητές του στον αγωνιστικό χώρο θα προσελκύσει περισσότερο κοινό στις εξέδρες και το όνομά του θα γίνει σύνθημα.
Keywords
Τυχαία Θέματα