ΡΕΑΛ Μ. | "Βασίλισσα" στην Πόλη

Με τον Ρούντι Φερνάντεθ να κάνει πράγματα και θαύματα μέσα στο παρκέ στην τρίτη περίοδο, η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ με 75-83 και υποχρέωσε την τουρκική ομάδα στην πρώτη της ήττα στην διοργάνωση.

Από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο οι παίκτες του Πάμπλο Λάσο φάνηκε ότι πατούσαν καλύτερα στο παρκέ και ήταν διατεθειμένοι να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και έτσι το τέλος της πρώτης περιόδου τους βρήκε να προηγούνται με εννέα πόντους (13-21).


Η Φενερμπαχτσέ ανέβασε την απόδοσή της στην δεύτερη περίοδο και κατάφερε να μειώσει προσωρινά

την ψαλίδα στους δύο πόντους (29-31) στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης. Από εκείνο το σημείο όμως η Ρεάλ έτρεξε ένα σερί 9-0 και ανέβασε την διαφορά στους έντεκα πόντους (29-40). Οι γηπεδούχοι μείωσαν την διαφορά και έτσι η Ρεάλ πήγε στα αποδυτήρια έχοντας προβάδισμα έξι πόντων (36-42) στο τέλος της δεύτερης περιόδου.


Στην τρίτη περίοδο πήρε το “όπλο” του ο Ρούντι Φερνάντεθ, ο οποίος ως εκείνο το σημείο είχε πετύχει μόλις επτά πόντους και πήρε από το χέρι της Ρεάλ Μαδρίτης στην επίθεση. Στην τελευταία περίοδο η Φενερμπαχτσέ έκανε την αντεπίθεσή της και έξι λεπτά πριν από το τέλος μείωσε σε 66-69, αλλά οι Μαδριλένιοι βρήκαν τις επιθετικές λύσεις από τους Σλότερ, Κάρολ και Φερντάντεθ και έφτασαν στη νίκη με 75-83.

Keywords
Τυχαία Θέματα