ΣΕΠΚ | Ταξίδι στην Αμερική για την αποστολή του ΣΕΠΚ!

Την προσεχή Κυριακή (7/10) θα ξεκινήσει η αποστολή του ΣΕΠΚ στις Ηνωμένες Πολιτείες!

Οι Ελληνες προπονητές, Νικολαίδης Σωτήρης, Μολυβδάς Θανάσης, Νίκου Χρήστος και Μαύρος Ανδρέας, θα συναντήσουν στην πόλη του Ντιτρόιτ τον αρχηγό της αποστολής του ΣΕΠΚ κόουτς Ροδόπουλο Θόδωρο, ο οποίος βρίσκεται ήδη στις ΗΠΑ

μαζί με τον Ηλία Ζούρο.

Οι προπονητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν προπονήσεις των Πίστονς κατά την παραμονή τους εκεί, καθώς και έναν φιλικό αγώνα NBA μεταξύ του Τορόντο και του Ντιτρόιτ (10/10).

Επόμενος σταθμός θα είναι το Σικάγο όπου τα μέλη του Συνδέσμου θα επισκεφτούν τους Μπουλς και θα συνομιλήσουν με τον ασίσταντ κόουτς των Μπουλς, Ρον Ανταμς.

Επίσης θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν ακόμα έναν αγώνα ομάδων του NBA στο ματς μεταξύ του Μιλγουόκι και του Σικάγο (16/10).

Οι Ελληνες προπονητές θα συμμετάσχουν και σε ένα σεμινάριο που διοργανώνει η NIKE (Nike Championship Basketball Clinic - Chicago, IL October 12, 13 & 14, 2012 at Glenbrook North High School) - (http://www.basketballcoach.com/cgi-bin/basketball/basketball-dvds-videos/p/Nike-Championship-Basketball-Clinics-Chicago-IL_BC-02012J.html).

Keywords
Τυχαία Θέματα