ΣΙΕΝΑ | "Καθάρισε" ο Ρες

Ο Τόμας Ρες πήρε το όπλο του στα τελευταία δύο λεπτά και ενώ το σκορ ήταν 80-80, σημείωσε πέντε συνεχόμενους πόντους και "καθάρισε” ουσιαστικά το ματς και έτσι η Σιένα επικράτησε της Μακάμπι με 89-87.


Σιένα και Μακάμπι συμβάδιζαν στο σκορ κατά την διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου, με την "ομάδα του λαού" να παίρνει βραχεία κεφαλή με 21-23 στο τέλος της περιόδου. Το σκηνικό δεν άλλαξε στην δεύτερη περίοδο, μιας και οι δύο ομάδες εναλλάσσονταν στο σκορ, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που πήγαν στα αποδυτήρια

με προβάδισμα τριών πόντων (44-41).

Στην τρίτη περίοδο η Μακάμπι προσπάθησε να επιβάλει τον ρυθμό της και εν μέρει τα κατάφερε καθώς στο 24ο λεπτό ήταν μπροστά με 48-54. Μετά από την ολοκλήρωση 30 λεπτών στο ματς, οι φιλοξενούμενοι είχαν πάρει διαφορά επτά πόντων (59-65). Στην τέταρτη περίοδο η Σιένα εξαπέλυσε την αντεπίθεσή της και έτσι στο 35ο λεπτό πέρασε μπροστά με 74-72, με τρίποντο του Χάκετ. Το ματς στα εναπομείναντα πέντε λεπτάπήγε να μετατραπεί σε "θρίλερ" , αλλά ο Ρες δεν είχε όρεξη για αστεία και με πέντε συνεχόμενους πόντους έδωσε αέρα στην Σιένα πέντε πόντων (87-82), 15 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος. Η Σιένα τελικά πανηγύρισε τη νίκη με 89-87.

Keywords
Τυχαία Θέματα