Σκουρτόπουλος: "Μέσα από την δουλειά θα έρθουν και οι νίκες"

Ο Ίκαρος δεν κατάφερε να φύγει με το διπλό από την Δράμα αλλά ο Θανάσης Σκουρτόπουλος προτίμησε να κοιτάξει την θετική πλευρά της αναμέτρησης με τον ΚΑΟΔ και εξέφρασε την πεποίθησή του πως η δουλειά της ομάδας του θα ανταμοιφθεί.

"Χαίρομαι που μετά δέκα χρόνια βρίσκομαι ξανά στην Δράμα στα πλαίσιο της Α1. Στην Δράμα

εξάλλου υπάρχει πάντα μια ζεστή ατμόσφαιρα στους αγώνες. Θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου στον ΚΑΟΔ και προσωπικά στον Γιώργο Καλαφατάκη ο οποίος έχει φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα και έχει παίξει αξιοπρεπέστατα σε όλο το πρωτάθλημα", δήλωσε ο τεχνικός του Ικάρου που στην συνέχεια πρόσθεσε:

"Σήμερα έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και σε γενικές γραμμές δεν έχω παράπονα από τους παίκτες μου. Είχαμε όμως ένα κακό δεκάλεπτο το τρίτο όπου ο ΚΑΟΔ ξέφυγε στο σκορ και εμείς αναγκαστήκαμε να τον κυνηγάμε. Αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι οι ψηλοί μας δεν ήταν σε καλή κατάσταση με αποτέλεσμα οι αντίπαλοι να πετύχουνε ορισμένα εύκολα καλάθια και να κερδίσουνε αρκετές βολές. Παρόλα αυτά στο τέταρτο δεκάλεπτο και με μεγάλη προσπάθεια μπορέσαμε να καλύψουμε την διαφορά αλλά όχι και να κερδίσουμε. Εύχομαι καλή συνέχεια στον ΚΑΟΔ και ελπίζω για εμάς μέσα από την δουλειά που γίνεται να καταφέρουμε να κάνουμε στην συνέχεια τις νίκες που θέλουμε".

Ο Ρόμελ Μπεκ που ήταν ο κορυφαίος του Ικάρου δήλωσε: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με μία πολύ καλή ομάδα. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ντέρμπι αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ο ΚΑΟΔ πήρε μια διαφορά και μας ανάγκασε να κυνηγάμε στο σκορ. Κυρίως επειδή ήταν καλύτερος από μας στην επίθεση. Ξαναμπήκαμε όμως με προσπάθεια στο παιχνίδι αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να νικήσουμε. Ελπίζω την επόμενη φορά να είμαστε τυχεροί. Δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις και αυτό ελπίζω να βγει στο γήπεδο".

Keywords
Τυχαία Θέματα