Φοβάται για την θέση του ο Βίλας Μπόας

11:22 28/2/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Αντρέ Βίλας Μπόας δεν νιώθει πλέον τόσο σίγουρος για την παραμονή του στον πάγκο της Τσέλσι όπως το προηγούμενο διάστημα καθώς παραδέχεται πως έχει χάσει την εμπιστοσύνη του Ρομάν Αμπράμοβιτς με τον Πορτογάλο τεχνικό να θεωρεί το μέλλον του αβέβαιο στην αγγλική ομάδα και να μην κρύβει πως φοβάται μήπως συμβεί ό,τι και με τον Κάρλο Αντσελότι πέρσι, δηλαδή να φύγει πριν το τέλος της σεζόν.

Σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Πορτογαλίας, ο Αντρέ Βίλας Μπόας τόνισε: "Τώρα είμαστε στο ίδιο σημείο με πέρσι. Είναι σαν φωτοτυπία

η κατάσταση. Ακριβώς ίδια θέση, ίδιες συνθήκες. Το μόνο που αλλάζει είναι ότι έχουμε έναν λιγότερο έμπειρο προπονητή. Ξέρω ότι έχουμε τα χειρότερα αποτελέσματα επί εποχής Αμπράμοβιτς και ότι αυτό τον κάνει να χάσει την εμπιστοσύνη του, αλλά το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε και να δούμε τι θα αλλάξει. Είτε θα συνεχίσει το πρότζεκτ που έχει στο μυαλό του είτε θα κάνει ότι έκανε και τα άλλα χρόνια. Θα διώξει τον προπονητή. Εξαρτάται από το πώς αντιλαμβάνεται ο ίδιος την τωρινή κατάσταση".

Keywords
Τυχαία Θέματα