ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Γ. Αντετοκούμπο: "Συγκεντρωμένοι σε κάθε ματς"

Ο Φιλαθλητικός επικράτησε της Δόξας Λευκάδος με σκορ 83-71 και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας της Α2 χωρίς "συγκάτοικο" πλέον ύστερα από την συμπλήρωση 23 αγωνιστικών. Ο πολυτάλαντος παίκτης της ομάδας του Τάκη Ζήβα, Γιάννης Αντετοκούμπο μίλησε στο superbasket.gr κι εμφανίστηκε απόλυτα προσηλωμένος στις υποχρεώσεις του με τον Φιλαθλητικό.


"Η Δόξα μας αιφνιδίασε με την μαχητικότητα και το πάθος με το οποίο μπήκε στο ματς, πράγμα που μας δυσκόλεψε ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο", δήλωσε

ο Γιάννης Αντετοκούμπο και συμπλήρωσε:

"Η οδηγία του κόουτς στο ημίχρονο ήταν να βελτιώσουμε την άμυνα, να βγούμε πάνω στην μπάλα και να κυνηγήσουμε σε όλο το γήπεδο και κυρίως να πιέσουμε στην πλάτη τον Μανούσο (32 π.) που ήταν εκπληκτικός και μας έκανε τη μεγαλύτερη ζημιά. Εκτελέσαμε κατά γράμμα τις εντολές του κόουτς και αυτό μας οδήγησε στη νίκη και την κορυφή του πρωταθλήματος".

Ο ΓιάννηςΑντετοκούμπο στη συνέχεια μίλησε για το καθαρό μυαλό και την προσήλωση που διαθέτει ο Φιλαθλητικός, καθώς πλησιάζει το φινάλε του πρωταθλήματος: " Όλα τα παιδιά είμαστε συγκεντρωμένοι στο επόμενο εκτός έδρας ματς με τον Ερμή Λαγκαδά και όχι στον ενδεχόμενο τελικό με την Κηφισιά την τελευταία αγωνιστική. Μόνο αν κοιτάζουμε τον κάθε αντίπαλο ξεχωριστά και με συγκέντρωση από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό μπορούμε να επιτύχουμε τον βασικό μας στόχο που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και φυσικά η άνοδος".

Ο άσος της ομάδας του Ζωγράφου δήλωσε πως θα παλέψει μέχρι το τελευταίο παιχνίδι για να εξασφαλίσει την άνοδο του Φιλαθλητικού παρά το γεγονός ότι ο ίδιος θα αγωνίζεται από την νέα σεζόν στην ACB με τη φανέλα της Σαραγόσα. Ο ίδιος μίλησε για τις νέες προκλήσεις που του επιφυλάσσει η πολλά υποσχόμενη καριέρα του: "Δεν θέλω να κάνω μεγάλες δηλώσεις και μακρινά σχέδια. Αυτό που σίγουρα θα κάνω είναι να δουλέψω πολύ ώστε να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις που έχει ο πρωταθλητισμός και ο εκάστοτε προπονητής. Θέλω να βελτιώσω το παιχνίδι μου σε όλους τους τομείς γιατί έχω βάλει ψηλά τον πήχη και μόνο μέσα από σκληρή προπόνηση και το κεφάλι κάτω μπορείς να γίνεσαι διαρκώς καλύτερος".

Keywords
Τυχαία Θέματα