Είναι θεοί οι κιτρινόμαυροι οπαδοί… (VIDEO & ΦΩΤΟ)

16:48 10/4/2013 - Πηγή: AEK365

Όταν έχεις τέτοιο κόσμο τι να φοβηθείς; Η Μπορούσια Ντόρτμουντ εκτός από μια ομάδα υψηλού επιπέδου διαθέτει το πιο πιστό και φανταστικό κοινό στην Ευρώπη! Μπορεί να αποτελεί γραφικότητα, αλλά αυτοί πραγματικά είναι ο 12ος παίκτης της ομάδας τους και το αποδεικνύουν συνεχώς. Οι φαν της Γερμανικής ομάδας έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν τον τελευταίο καιρό με τις απίστευτες κορεογραφίες τους και τα πανό τους και αποτελούν παράδειγμα πίστης στην ομάδας τους.

Μιας ομάδας που βρίσκεται από το 1976 στην Μπουντεσλίγκα και πριν από περίπου μια δεκαετία βρέθηκε στο χείλος της οικονομικής καταστροφής.

Μιας ομάδας που βρισκόταν στη σκιά της Μπάγερν Μονάχου. Αυτοί όμως εκεί... Πιστοί «στρατιώτες» στα εύκολα και στα δύσκολα. Αρωγοί στην αναγέννηση της ομάδας από τις στάχτες της και της επιστροφής στην κορυφή... Βασικότεροι «χορηγοί» του συλλόγου με τον απίστευτο αριθμό των 54 χιλιάδων(!) διαρκείας για τη φετινή σεζόν και με απίστευτο πάθος και φαντασία. Αστείρευτη φαντασία, που μας έχει χαρίσει μερικά από τα ομορφότερα κορεό όλων των εποχών και μας έκαναν να ανατριχιάσουμε... Respect!

Keywords
Τυχαία Θέματα