ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Κορομηλάς: «Ήταν παρεξήγηση»

Το μέλος της ΚΕΔ/ΕΟΚ, Κώστας Κορομηλάς, θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του σε ό,τι έχει να κάνει με το θέμα που δημιουργήθηκε με την αναφορά τους στους δημοσιογράφους στη σημερινή συνεδρίαση της ΚΕΔ.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της ΚΕΔ και ενώ τα.. αίματα είχαν ανάψει, ο Κώστας Κορομηλάς προσπάθησε να χαμηλώσει τους τόνους, αλλά η παρέμβαση του παρεξηγήθηκε. Και αυτό γιατί αναφέρθηκε στους δημοσιογράφους και οι παρευρισκόμενοι ενοχλήθηκαν από την τοποθέτηση του. Γι’

αυτό και μέσω του superbasket.gr το μέλος της ΚΕΔ/ΕΟΚ θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του. «Οι δημοσιογράφοι παίρνουν λεφτά» ήταν το σχόλιο μεταξύ άλλων του Κώστα Κορομηλα το οποίο «πυροδότησε» ακόμη περισσότερο την ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα.


«Είναι προφανές ότι δεν ήθελα να θίξω κανέναν δημοσιογράφο στη συγκεκριμένη μου παρέμβαση. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από όσους ενοχλήθηκαν απλά έγινε λάθος από μεριάς μου στη διατύπωση. Παρεξηγήθηκαν αυτά που είπα. Εννοούσα απλά ότι οι μεγάλες ομάδες έχουν τα γραφεία Τύπου και τα ρεπορτάζ σε καθημερινή βάση και έχουν τον τρόπο να περνούν τις θέσεις τους προς τα έξω πολύ πιο εύκολα από κάποιους άλλους. Δεν εννοούσα κάτι περισσότερο και θέλω να επαναλάβω ότι δεν υπονοούσα κάτι» δήλωσε στο superbasket.gr ο Κώστας Κορομηλάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα