ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Λιτόπουλος: "Διαφορετικοί στον 2ο γύρο"

Ο Γιώργος Λιτόπουλος ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών στη μεγάλη νίκη του Ιωνικού Ν.Φ. με σκορ 86-72 με αντίπαλο το Στρατώνι στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του Βόρειου Ομίλου της Β’ Εθνικής.

Ο φόργουορντ της ομάδας της Νέας Φιλαδέλφειας, που φόρτωσε με 19 πόντους το καλάθι του Στρατωνίου, μιλώντας στο superbasket.gr μετά το τέλος της αναμέτρησης, τόνισε πως μέσα από την προπόνηση και έχοντας περισσότερα παιχνίδια εντός έδρας, ο δεύτερος γύρος θα είναι καλύτερος για τον Ιωνικό.

Το καλό ξεκίνημα που κάνατε

από το πρώτο δεκάλεπτο, ήταν αυτό που σας βοήθησε να κερδίσετε το παιχνίδι;

"Σίγουρα μας βοήθησε το πρώτο δεκάλεπτο. Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα ήμασταν μπροστά στο σκορ. Βγάλαμε μέσα στο παρκέ τη δουλειά που κάναμε όλη τη βδομάδα στις προπονήσεις. Δουλεύουμε όλοι μαζί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα".

Τα πράγματα που κάνετε στην προπόνηση βλέπεις να βγαίνουν μέσα στο παρκέ παιχνίδι με το παιχνίδι;

"Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν άσχημες μέρες και καλές μέρες. Είμαστε στους στόχους μας. Έχουμε κάνει καλά παιχνίδια και άλλα όχι τόσο καλά. Μέρα με τη μέρα με την προπόνηση βελτιωνόμαστε, προσπαθούμε για το καλύτερο…".

Το μικρό σερί που έκανε το Στρατώνι στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου και μείωσε αισθητά τη διαφορά;

"Αυτό είναι πολύ υποκειμενικό. Το μουμέντουμ του παιχνιδιού ήταν τέτοιο και το Στρατώνι σημείωσε περισσότερους πόντους σε εκείνο το χρονικό διάστημα. Από εκεί και πέρα βρήκαμε ξανά τα πατήματά μας και συνεχίσαμε…".

Τι πιστεύεις ότι πρέπει να κρατήσετε και τι πρέπει να διαφοροποιήσετε προκειμένου να εμφανιστείτε ακόμα πιο δυνατοί στο δεύτερο γύρο;

"Οι ομάδες αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα. Είμαστε παιδιά που δεν εξαρτόμαστε οικονομικά από το μπάσκετ. Όλοι έχουμε τις δουλειές μας. Μέσα σε αυτές τις συνθήκες εμείς πρέπει να έχουμε το μυαλό μας στις προπονήσεις και να είμαστε συνεπείς. Προσπαθούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνουμε. Από εκεί και πέρα ό,τι καλύτερο βγει. Είναι η πρώτη μας χρονιά στη Β’ Εθνική. Είχαμε δύσκολο πρόγραμμα στον πρώτο γύρο με πολλά εκτός έδρας παιχνίδια στη Θεσσαλονίκη. Ο δεύτερος γύρος θα είναι τελείως διαφορετικός, έχουμε όλο το δρόμο μπροστά μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα