«Στο Βοτανικό μόνο με όρους δικούς μας, όχι επιχειρηματιών»

Ο Αχιλλέας Μακρόπουλος μίλησε στο GreenZone για την τροπολογία του νόμου Μπιρμπίλη και για τα νέα δεδομένα που αυτή φέρνει στον Παναθηναϊκό…
Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Αχιλλέας Μακρόπουλος μίλησε στο GreenZone για την τροπολογία του νόμου Μπιρμπίλη, η οποία καλώς εχόντων των πραγμάτων θα ψηφιστεί και θα ανακοινωθεί εντός των ερχόμενων ημερών.

Όπως στις περισσότερες Παναθηναϊκές εκδηλώσεις, έτσι και στην κοπή
της πίτας των παλαιμάχων αθλητών του Τριφυλλιού, ο πρόεδρος του Α.Ο. έδωσε το «παρών». Τον ρωτήσαμε για το φλέγον ζήτημα του νόμου Μπιρμπίλη, ο οποίος αλλάζει.

«Επειδή ζούμε στην Ελλάδα και πολλά έχουν δει τα μάτια μας καλό είναι να περιμένουμε λίγο ακόμα. Τις επόμενες ώρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις και τότε μόνο θα είναι η ώρα για χαμόγελα».

Ο Αχιλλέας Μακρόπουλος παραδέχτηκε πως ήταν αυτός που «έτρεξε» κυρίως όλο το ζήτημα και πως με προσωπικές του ενέργειες, αλλά και με τη βοήθεια τόσο των νομικών του Παναθηναϊκού, όσο και της ΠΑΕ, φαίνεται να καταλήγει η υπόθεση θετικά για το Τριφύλλι.

«Αν καταλήξουν όλα όπως περιμένουμε, τότε καταλαβαίνετε πως το κέρδος είναι μεγάλο για τον Παναθηναϊκό. Και θα κρατήσουμε τη Λεωφόρο και θα έχουμε τη δυνατότητα να μπούμε κάποια στιγμή στο Βοτανικό, όπως το επιθυμούμε εμείς και όπως συμφέρει τον Σύλλογο και όχι όπως θα το ήθελαν επιχειρηματίες, που κοιτάνε τα προσωπικά τους συμφέροντα».
Keywords
Τυχαία Θέματα