ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Λύμουρα: "Τα πάντα για το τρόπαιο"

Ο Αθηναϊκός βρίσκεται ένα βήμα από την υλοποίηση του πρώτου στόχου της χρονιάς, που είναι δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας.

Η Λολίτα Λύμουρα (20π., 1/1 ελ. βολές, 5/8 δίπ. και 3/4 τρίπ.) που ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια του ημιτελικού με τον Παναθηναϊκό, μίλησε στο superbasket και δεν έκρυψε την επιθυμία της ίδιας και των συμπαικτριών της, ώστε το κύπελλο να παραμείνει στον Βύρωνα.

Ποιό ήταν το "κλειδί" της νίκης

και τι έκρινε τον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό;

"Στόχος μας εξ αρχής ήταν να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι είπαμε να πάμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Το κλειδί της νίκης ήταν η άμυνά μας και η ομαδικότητά μας".

Στο πρώτο δεκάλεπτοο Παναθηναϊκός σάς κόντραρε αλλα μετά είδαμε ένα άλλο τρόπο παιχνιδιού απο τον Αθηναϊκό. Τι έφταιξε στην αρχή και τι άλλαξε στην συνέχεια;

"Στην αρχή ήταν το άγχος που μας επηρέασε. Ήταν λογικό καθώς είμαστε το φαβορί του Κυπέλλου. Έπαιξε ρόλο και ο κόσμος του Παναθηναικού, δεν έχουμε ξαναπαίξει με τόσο κόσ"μο και αξίζει να δ'ωσουμεκαι συγχαρητήρια στο κόσμο καθώς ήταν πολύ καλός".

Πιστεύεις οτι ήταν ένα μειονέκτημα για την ψυχολογία σας η παρουσία φιλάθλων του Παναθηναικού;

"Εμείς απο την μία θέλουμε να έχουμε τόσο κόσμο, αλλα απο την άλλη μας επηρρέασε στην αρχή. Μετά παίξαμε το μπάσκετ που ξέραμε και παίξαμε σύμφωνα με αυτά που μας είπε ο προπονητής".

Στον τελικό αντιμετωπίζετε τις Εσπερίδες...

"Είναι ένας τελικός, ένα παιχνίδι. Είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες για κάθε ομάδα , αλλά είναι στόχος μας να κατακτήσουμε το Κύπελλο και θα κάνουμε τα πάντα για να μην χάσουμε το τρόπαιο".

Ο τελικός θα είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με τον ημιτελικό;

"Σίγουρα θα είναι άλλο ματς. Έχουμε το τρόπαιο μπροστά μας. Ελπίζουμε να ευχαριστηθεί ο κόσμος και να κερδίσει ο καλύτερος".

Keywords
Τυχαία Θέματα