ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Μάντζαρης: "Έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας"

Η ΑΕΚ δεν συνάντησε πρόβλημα στο να κάμψει την αντίσταση του Πανερυθραϊκού, του οποίου επικράτησε με 88-71 για την 21 αγωνιστική της Α2 και ο Αντώνης Μάντζαρης συνέβαλε τα μέγιστα στη νίκη της Ένωσης.



Ο Αντώνης Μάντζαρης (21π.) μαζί με τον Βαγγέλη Σκλάβο (25π.) αποτέλεσαν ένα δίδυμο "φωτιά" για την "Βασίλισσα" που πανηγύρισε την 13η νίκη της. Ο Αντώνης Μάντζαρης μίλησε στο superbasket.gr για τη νίκη της ομάδας αλλά και για την συνέχεια της ΑΕΚ

στον μαραθώνιο της Α2, που έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία.

Πόσο σημαντική είναι η νίκη επί του Πανερυθραϊκού για την συνέχεια;

"Έχουμε πει οτι κυνηγάμε κάθε παιχνίδι απο δω και πέρα . Μπορεί να έχουμε απομακρυνθεί απο τις δύο πρώτες θέσεις αλλά η τρίτη θέση είναι εφικτή. Είμαστε μέσα στους στόχους μας και κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι για να υλοποιήσουμε τον στόχο μας" .

Τι πιστεύεις οτι έκρινε το παιχνίδι κόντρα στον Πανερυθραικό ;

"Η διάθεση που είχαμε σε όλο το παιχνίδι. Τρέξαμε πάρα πολύ στους αιφνιδιασμούς, είχαμε πει οτι εντός έδρας έπρεπε να βελτιώσουμε την εικόνα μας στο κομμάτι του αιφνιδιασμού και πιστεύω ότι το καταφέραμε".

Ωστόσο, σε αυτό το παιχνίδι είχατε την απουσία του Φώτη Βασιλόπουλου...

"Ήταν για εμάς πολύ σημαντική απουσία και για αυτό όλοι προσπαθήσαμε λίγο παραπάνω για να καλύψουμε το κενό του. Ευτυχώς καταφέραμε να καλύψουμε το κενό του, παρόλο που όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικός παίχτης είναι για την ομάδα".

Τι πιστεύεις οτι άλλαξε την εικόνα της ομάδας και η ΑΕΚ έχει επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες;

"Η ήττα πάντα φέρνει γκρίνια . Πολλά ματς κρίνονται στο σουτ όπως αυτό με τον Απόλλων Πατρών. Από εκεί και έπειτα χάλασε η ψυχολογία. Τώρα είπαμε με την έλευση του νέου προπονητή (σ.σ Νίκος Καραγιάννης) ότι πρέπει να ξεχάσουμε όσα προηγήθηκαν. Να προχωρήσουμε μπροστά και να καταφέρουμε ο,τι καλύτερο μπορούμε. Πιστεύω οτι φαίνεται στο γήπεδο οτι η ομάδα έχει ξανά εμπιστοσύνη στον εαυτό της".

Την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζετε το Παγκράτι εκτός έδρας....

"Είναι μιά ομάδα που παίζει για την ζωή της. Αλλά και εμείς έχουμε εξίσου μεγάλο κίνητρο. Κυνηγάμε την τρίτη θέση και κάθε αγώνα οπότε είναι ένα ματς που θα κριθεί μέσα στο γήπεδο και ελπίζω να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις".

Keywords
Τυχαία Θέματα