ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Μέλνικς: "Γινόμαστε μια γροθιά"

Το Αιγάλεω έκανε την μεγάλη ανατροπή επί των Μαχητών Δόξας Πεύκων, καθώς παρά το γεγονός ότι για 39 λεπτά ήταν πίσω στο σκορ πήρε τελικά τη νίκη με 80-77. Ο Αλεξάντρ Μέλνικς μίλησε στο superbasket.gr για τη "μεγάλη" νίκη του Σίτι και φάνηκε αισιόδοξος για την συνέχεια της πορείας της ομάδας του.

Τι πιστεύεις ότι έφταιξε για το κακό πρόσωπο που παρουσίασε το Αιγάλεω στα πρώτα δύο δεκάλεπτα και που κρίθηκε το ματς κατά τη γνώμη σου;
"Ξεκινήσαμε πάρα πολύ άσχημα. Κάναμε αρκετά λάθη, εκ των οποίων τα περισσότερα

χωρίς λόγο. Τα διορθώσαμε όσο μπορούσαμε και ευτυχώς πήραμε μια μεγάλη νίκη".

Τι είναι αυτό που άλλαξε ο Σάββας Κατσουνής στα αποδυτήρια ώστε να έρθει η ανατροπή;
"Ο προπονητής μάς αφύπνισε. Ως ομάδα έχουμε αρκετές δυνατότητες και εμπειρίες. Σε συνδυασμό με τις συμβουλές του, δείξαμε ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο. Φυσικά σημαντικό ρόλο διαδραμάτισε και η στήριξη του κόσμου, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικός και συνέβαλε ουσιαστικά στη μεταμόρφωσή μας".

Η έδρα σας έχει μετατραπεί σε απόρθητο φρούριο, αλλά στα παιχνίδια μακριά από το Αιγάλεω, η ομάδα δείχνει άλλο πρόσωπο…
"Απλούστατα χρειάζεται χρόνος για να δέσει η ομάδα. Οι μεταγραφές έγιναν την τελευταία στιγμή κάτι που κατά την γνώμη μου ήταν μεγάλο σφάλμα. Δύο άλλοι λόγοι που συμπληρώνουν το τρίπτυχο αυτό, είναι τα συνεχή λάθη που κάνουμε και ο παράγοντας «τύχη» που δυστυχώς δεν την έχουμε σύμμαχο".

Είσαι ευχαριστημένος με την μέχρι στιγμής αγωνιστική παρουσία της ομάδας ή θεωρείς ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης;
"Αν είχαμε πάρει τα νικηφόρα αποτελέσματα στα εκτός έδρας παιχνίδια που έπρεπε να κερδίσουμε, τότε θα ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Έχουμε ένα πάρα πολύ ωραίο σύνολο και αρκετά έμπειρα παιδιά. Τα νέα παιδιά μαθαίνουν από τους μεγάλους και όσο περνάει ο καιρός γινόμαστε μια γροθιά".

Πιστεύεις ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των ομάδων του ομίλου;
"Δεν υπάρχει. Δεν έχω δεε κάποια ομάδα που να διαφέρει πάρα πολύ. Η κάθε ομάδα έχει 1-2 παίκτες που κάνουν την διαφορά και ξεχωρίζουν όσο περνάει ο καιρός".

Ποιος είναι ο στόχος από εδώ και πέρα;
"Η φιλοσοφία που επικρατεί στην ομάδα είναι να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι οχι μόνο σαν να είναι το τελευταίο αλλά και σαν να είναι τελικός".

Keywords
Τυχαία Θέματα