ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Παντελιάδης: "Αφιερωμένη στον Συγλέτο"

Ο Σπύρος Παντελιάδης μίλησε στο superbasket μετά την πολύ σημαντική νίκη του Πόλις Καλλιθέας μέσα στο Γαλάτσι, που ουσιαστικά τους οδηγεί στην άνοδο στην Β΄εθνική. Ο πολύπειρος γκάρντ έκανε εξαιρετικό παιχνίδι τόσο επιθετικά όσο και οργανωτικά. Η ψυχραιμία που επέδειξε στις βολές τα τελευταία δευτερόλεπτα ήταν καθοριστική για την ομάδα του.

"Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, βγάζοντας πάθος. Σε ορισμένα σημεία θα έλεγα ότι παίξαμε και πολύ καλό μπάσκετ. Το κίνητρο ήταν πολύ μεγαλύτερο για μας,

καθώς παίζαμε τους κόπους μιας ολόκληρης αγωνιστικής σεζόν. Το Γαλάτσι είναι πολύ καλή ομάδα και επιμένω σε αυτό που λέω. Αξίζει να είναι μέσα στην τριάδα. Η νίκη είναι αφιερωμένη στον Βασίλη Συγλέτο, στον κόσμο μας αλλά και σε όσους βοήθησαν να γίνει το όνειρο πραγματικότητα, και να ανέβουμε στην Β΄Εθνική" δήλωσε αρχικά ο Παντελιάδης και στην συνέχεια πρόσθεσε:
"Ο ένας στόχος έχει επιτευχθεί. Έχουμε βέβαια ακόμα ένα παιχνίδι με το Αίγιο που είναι βαθμολογικά αδιάφορο και λογικά θα κερδίσουμε.Από εκεί και πέρα ξεκούραση, και θα δούμε με ποιο τρόπο θα κινηθεί η ομάδα στην Β΄Εθνική κατηγορία".

Keywords
Τυχαία Θέματα