ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Ταταρούνης: "Θα καταφέρουμε να σωθούμε..."

Η Νήαρ Ηστ πανηγύρισε σπουδαία και κομβικής σημασίας νίκη επί της Ενωσης Ιλίου με 72-58 για την 16η αγωνιστική του Νότου της Β' Εθνικής και ο Αρης Ταταρούνης εξήγησε ότι η επιτυχία αυτή ήταν βαθιά "ανάσα" και πιθανόν να αποτελέσει το "κλειδί" για την παραμονή στην κατηγορία...

Το superbasket.gr βρέθηκε στο κλειστό της Καισαριανής και μίλησε με τον 23χρονο γκαρντ της Νήαρ Ηστ, ο οποίος υπογράμμισε ότι η ομάδα του Τόλη Καρνέση δεν εφησυχάζει, αλλά

θα το παλέψει μέχρι τέλους...

Πήρατε μία εύκολη νίκη απέναντι στην Ενωση Ιλίου...

"Την χρειαζόμασταν πολύ, είχαμε κάνει μία σειρά από ήττες που μας είχαν κοστίσει τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά. Δώσαμε τα πάντα και καταφέραμε να πανηγυρίσουμε τη νίκη. Θέλουμε τη σωτηρία, που ήταν και ο αρχικός μας στόχος στο πρωτάθλημα".

Η νίκη αυτή ήταν μία ανάσα, καθώς βρίσκεστε στην ζώνη του υποβιβασμού...

"Πολύ σπουδαία ανάσα, η οποία μας δίνει δύναμη για τη δύσκολη συνέχεια...".

Θα μπορούσες να πεις ότι όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα είναι "τελικοί" για την Νήαρ Ηστ;

"Οπωσδήποτε. Κάθε παιχνίδι είναι τελικός και δεν έχουμε κανένα σκοπό να τα παρατήσουμε. Θα το παλέψουμε μέχρι τέλους".

Η επόμενη αγωνιστική θα σας βρει φιλοξενούμενους στην Πάτρα αό τον Εσπερο, σε ένα κομβικής σημασίας ματς...

"Είναι ματς-τελικός για εμάς. Πρέπει να τα καταφέρουμε πάση θυσία. Είμαστε σε καλή κατάσταση, το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό... Χωρίς υπερβολές, είμαστε σαν οικογένεια με τα παιδιά και τη διοίκηση. Μετά τη νίκη επί της Ενωσης Ιλίου πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να σωθούμε".

Τι πρέπει να προσέξετε απο εδώ και στο εξής, για να παραμείνετε στην κατηγορία;

"Να πάρουμε όλα τα παιχνίδια στην έδρα μας, αυτός είναι ο πρώτος στόχος. Απο εκεί και έπειτα ό,τι μπορέσουμε να πάρουμε στα εκτός, καλοδεχούμενο...".

Keywords
Τυχαία Θέματα