ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ | Μπάμπιτς: "Επαιξε ρόλο η διαιτησία στο ΣΕΦ"

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Τσεντεβίτα με 79-77, με τον Λούκα Μπάμπιτς να αποδίδει ευθύνες στους διαιτητές της αναμέτρησης για το αρνητικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Μπόζινταρ Μάλκοβιτς.

Ο Κροάτης φόργουορντ μίλησε στον Τύπο της χώρας του και τόνισε ότι η Τσεντεβίτα απέναντι στον Ολυμπιακό έκανε ένα από τα καλύτερά της παιχνίδια και τόνισε ότι κάποιες διαιτητικές αποφάσεις έπαιξαν σημαντικό ρόλο στον αγώνα.


"Ήταν

ένα από τα καλύτερα παιχνίδι μας φέτος και είναι κρίμα που δεν κερδίσαμε. Φτάσαμε πολύ κοντά, αλλά δεν τα καταφέραμε. Μας έλειψε η εμπειρία από τέτοια παιχνίδια Ευρωλίγκας, ενώ ρόλο έπαιξαν και κάποιες διαιτητικές αποφάσεις. Δεν θέλω να πω ότι φταίνε αποκλειστικά οι διαιτητές όμως, αφού φταίμε κι εμείς. Χάσαμε πολλά ριμπάουντ", δήλωσε ο 21χρονος άσος.

Ο σέντερ της ομάδας, Λούκσα Άντριτς, είπε από την πλευρά του: "Παίξαμε σπουδαία για σαράντα λεπτά, αλλά στο τέλος δεν μας χαμογέλασε η τύχη. Η Τσεντεβίτα είναι καλή ομάδα και δείξαμε την αξία μας κόντρα στον πρωταθλητή Ευρώπης. Θεωρώ πως το αρνητικό ρεκόρ μας στην Ευρωλίγκα (0-4) δεν είναι δίκαιο, κάτι που θα αποδειχθεί στο μέλλον".

Ο Γάλλος φόργουορντ της Τσεντεβίτα, Μικαέλ Ζελαμπάλ, ανέφερε: "Αυτό ήταν το καλύτερο παιχνίδι μας στην Ευρωλίγκα έως τώρα. Παίζοντας έτσι απέναντι στον πρωταθλητή Ευρώπης αποκτούμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τα επόμενα παιχνίδια μας, τόσο στην Ευρωλίγκα όσο και στην Αδριατική Λίγκα. Εάν παίζαμε έτσι σε κάθε αναμέτρησή μας τότε θα είχα πλησιάσει στη νίκη ή θα είχαμε κερδίσει στους προηγούμενους αγώνες μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα