ΤΣΣΚΑ Μ. | Ανανέωσε με Βορόνοφ

Ο Ετόρε Μεσίνα έχει αρχίσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας της επόμενης σεζόν και η ρωσική ομάδα ανανέωσε το συμβόλαιο του Εβγκένι Βορόνοφ.

Ο 26χρονος γκαρντ θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα της "ομάδας του στρατού" για τα επόμενα δύο χρόνια. Η επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών ανακοινώθηκε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας, με τον παίκτη να δηλώνει ότι είναι χαρούμενος με την παραμονή του.

"Είμαι χαρούμενος που παρέμεινα. Κατά την περασμένη χρονιά πολλοί αμφισβήτησαν

την παρουσία μου στην ομάδα, αλλά εγώ ποτέ δεν αμφέβαλα γι' αυτό το βήμα στην καριέρα μου. Θεωρώ πως μπορώ να βοηθήσω περισσότερο κι είναι στο χέρι μου να το αποδείξω. Θα έχει ενδιαφέρον να δουλέψω υπό τις οδηγίες του Έτορε Μεσίνα, για τον οποίο έχω ακούσει τα καλύτερα. Ξέρω πως σέβεται τους παίκτες και δε θα ρίξω τον πήχη με τις απαιτήσεις του", δήλωσε ο Εβγκένι Βορόνοφ.

Από την πλευρά του ο νέος προπονητής της ΤΣΣΚΑ, Ετόρε Μεσίνα τόνισε για την παραμονή του Βορόνοφ στο ρόστερ της ομάδας: "Ξέρω πολύ καλά ότι ο Βορόνοφ δουλεύει πολύ σκληρά, παίζει εξαιρετική άμυνα και σουτάρει καλά. Αυτός ο συνδυασμός των ικανοτήτων είναι σημαντικό για τον οποιοδήποτε παίκτη και για εμάς ήταν αναγκαίο να κρατήσουμε τον Εβγκένι στην ομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα