Βλέπει σοβαρά τον... εξαφανισμένο!

Για να δει κάποιος σοβαρά την περίπτωση του πρίγκιπα Φαϊζάλ, όπως γράφει ο Στέλιος Σαρέσκος, θα έπρεπε να προηγηθούν και σοβαρές διαπραγματεύσεις...
Ο λάτρης των πριγκιπικών σεναρίων Στέλιος Σαρέσκος (μόνιμα πιστός πρώτα στον Σουλτάν, μετά στη Νούρα και τώρα στον Φαϊζάλ) θεωρεί πως ο Γιάννης Αλαφούζος «βλέπει σοβαρά τον πρίγκιπα». Μόνο που την ίδια ώρα που το «ΕΘΝΟΣ» κρεμόταν στα περίπτερα, λίγο πιο δίπλα, στις αθλητικές, είχε αναρτηθεί η SportDay, στην οποία ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ δήλωνε πως αναζητεί τον Σαουδάραβα και είναι εξαφανισμένος!

Ο
κύριος Σαρέσκος γράφει στην εφημερίδα που ανήκει στον όμιλο Μπόμπολα, συνέταιρου του Γιάννη Βαρδινογιάννη στο MEGA και μεγαλοεργαλάβου που έχει αναλάβει το γήπεδο στο Βοτανικό, πως στην αυριανή συνεδρίαση του ΔΣ θα τεθεί επί τάπητος και το θέμα του φερόμενου ως υποψήφιου επενδυτή πρίγκιπα Φαϊζάλ.

Μόνο που για να μπορέσει ο Γιάννης Αλαφούζος και οποιοσδήποτε άλλος να πάρει στα σοβαρά τον πρίγκιπα θα έπρεπε τουλάχιστον να μπορεί να τον εντοπίσει για να συζητήσει μαζί του και φυσικά θα έπρεπε να μην τον ακολουθούν αρκετά... παράδοξα (διαβάστε εδώ περισσότερα) που παραπέμπουν την κοινή λογική σε σενάρια ύποπτων παιχνιδιών στην πλάτη του Παναθηναϊκού.
Keywords
Τυχαία Θέματα