ΤΣΣΚΑ Μ. | Κρστιτς: "Στην Ευρώπη μόνο για την ΤΣΣΚΑ"

Αναποφάσιστος σχετικά με το μέλλον του εμφανίστηκε ο Νέναντ Κρστιτς σε συνέντευξη που παραχώρησε, ενώ σημείωσε πως αν ο Αντρέι Κιριλένκο παραμείνει στην ΤΣΣΚΑ, τότε θα υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες ώστε και ο ίδιος να συνεχίσει να αγωνίζεται με τα χρώματα της «ομάδας του στρατού».

Ο Σέρβος σέντερ, στα αυτιά του οποίου έχουν αρχίσει να ηχούν σειρήνες από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ,

δεν έκρυψε πως είναι "χαρούμενος στη Μόσχα", αλλά "δεν έχω αποφασίσει ακόμα (σ.σ αν θα παραμείνει στην ΤΣΣΚΑ). Μπορώ να ασκήσω την οψιόν για τοΝΒΑ μέχρι τις 15 Ιουλίου. Θα δούμε τι θα συμβεί. Οι επιλογές μου είναι να συνεχίσω στην ΤΣΣΚΑ ή να αγωνιστώ στο ΝΒΑ. Δεν θα μείνω στην Ευρώπη για άλλη ομάδα. Θα πάω στο ΝΒΑ, μόνο αν βρω ένα σημαντικό συμβόλαιο".

Η υπόθεση της παραμονής του Κρστιτς δεν είναι η μόνη που καίει την ΤΣΣΚΑ, αφού και ο Αντρέι Κιριλένκο δεν έχει διευκρινίσει πού θα αγωνίζεται από την ερχόμενη σεζόν. Ο Σέρβος σέντερ ρωτήθηκε από το kosarka24.com για το αν έχει κάποια πληροφόρηση εκ των έσω σχετικά με το μέλλον του «ΑΚ-47» απαντώντας πως αυτό είναι κάτι που "δεν το γνωρίζω. Οταν μίλησα μαζί του στο τέλος της σεζόν, μου είπε πως οι πιθανότητες είναι 50-50. Αν παραμείνει, θα υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες για να παραμείνω κι εγώ".

Keywords
Τυχαία Θέματα