ΤΣΣΚΑ Μ. | Με το... ζόρι στον τελικό

Παρά το γεγονός πως η Ζαλγκίρις ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, η ΤΣΣΚΑ πήρε τελικά τη νίκη με 89-87 και πέρασε στον τελικό του τουρνουά Gomelsky Cup, όπου θα αντιμετωπίσει την Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Η Ζαλγκίρις μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 6' βρέθηκε να προηγείται με 11-21. Η ΤΣΣΚΑ έκανε όμως την αντεπίθεσή της και κατάφερε στο τέλος του δεκαλέπτου να μειώσει σε 23-28.

Στην

δεύτερη περίοδο οι ομάδες βάδιζαν χέρι χέρι στο σκορ με την λιθουανική ομάδα όμως να διατηρεί μικρό προβάδισμα. Ένα λεπτό πριν από την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, η ΤΣΣΚΑ ισοφάρισε σε 39-39 αλλά τελικά η Ζαλγκίρις ήταν αυτή που πήγε στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι υπέρ της 42-43.

Στην επανάληψη η Ζαλγκίρις πάτησε ξανά το γκάζι και στο 24' βρέθηκε ξανά στο +10 (47-57) με την ΤΣΣΚΑ όμως στο τέλος του δεκαλέπτου να μειώνει σε 68-71.

Στην τελευταία περίοδο η ΤΣΣΚΑ βρήκε τη δύναμη να κάνει την αντεπίθεσή της και κατάφερε στο 37' να περάσει μπροστά στο σκορ με 83-82. Η Ζαλγκίκρις ισοφάρισε σε 85-85 ένα λεπτό αργότερα και 9" πριν από την λήξη το ματς ήταν ξανά ισόπαλο 87-87. Η ΤΣΣΚΑ όμως με καλάθι του Ααρον Τζάκσον διαμόρφωσε το τελικό 89-87 καθώς η Ζαλγκίρις δεν μπόρεσε να ευστοχήσει στην τελευταία της προσπάθεια.

Σε λίγο περισσότερα...

Keywords
Τυχαία Θέματα