ΤΣΣΚΑ Μ. | Μεσίνα: "Ο Κάουν ήταν σαν τον Μπιλ Ράσελ…"

Ο Ετόρε Μεσίνα έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εμφάνισή τους και τη νίκη τους απέναντι στον Παναθηναϊκό και έπλεξε το εγκώμιο του Σάσα Κάουν, τονίζοντας ότι μέσα στην ρακέτα θύμισε τον Μπιλ Ράσελ.

"Είμαι χαρούμενος για την ομάδα μου. Μετά από τις ήττες που είχαμε απέναντι στην Μάλαγα και την Ρεάλ, κόντρα στον Παναθηναϊκό κάναμε ένα πολύ καλό ματς. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μου. Όχι μόνο σ’ αυτούς που έπαιξαν καλά, αλλά σε όλη την ομάδα γιατί αυτή την εβδομάδα προσπάθησαν πάρα πολύ κατά την διάρκεια της προπόνησης. Πρέπει να συνεχίσουμε να

δουλεύουμε στο ίδιο επίπεδο, το οποίο θα μας επιτρέψει να νικάμε το ένα παιχνίδι μετά το άλλο", δήλωσε αρχικά ο Ετόρε Μεσίνα και στην συνέχεια αναφέρθηκε στον Σάσα Κάουν.

"Ο Σάσα σήμερα έμοιαζε με τον Μπιλ Ράσελ μέσα στην ρακέτα. Εχουμε μετρήσει τουλάχιστον δέκα φάσεις στις οποίες ακούμπησε την μπάλα και σταμάτησε την επίθεση των αντιπάλων. Αναφορικά με τον Βίκτορ Κριάπα αναμένουμε ότι θα επιστρέψει στις προπονήσεις την επόμενη Τρίτη και έτσι θα έχει χρόνο να προετοιμαστεί για το επόμενο ματς".

Από την πλευρά του ο Σόνι Ουίμς ανέφερε: "Πραγματοποιήσαμε μία σπουδαία εμφάνιση, αμυνθήκαμε ως ομάδα. ο Σάσα Κάουν έκανε εξαιρετική δουλειά. Έμοιαζε να βρίσκεται παντού στο παρκέ, έκοβε, ήταν πρώτος στο ριμπάουντ, σκόραρε σημαντικούς πόντους, αμύνθηκε. Προ δύο ημερών δείχναμε μπερδεμένοι, αλλά κόντρα στον Παναθηναϊκό είχαμε την ευκαιρία να αγωνιστούμε με αυτοπεποίθηση, την οποία δείξαμε στους αντιπάλους μας και νικήσαμε. Όλα πήγαν κατ' ευχήν, αυτό έχει σημασία".

Keywords
Τυχαία Θέματα