Μήλον της έριδος ο Βίντρα

21:34 25/6/2013 - Πηγή: AEK365

Έχοντας εντυπωσιάσει κατά τον δανεισμό του στη Γουότφορντ την αγωνιστική σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Ματέι Βίντρα αποτελεί έναν από τους διακαείς πόθους αρκετών ομάδων στο Νησί, με τέσσερις εξ αυτών να αγωνίζονται στην Πρέμιερ Λιγκ.
Με την Ουντινέζε, στην οποία ανήκει ο επιθετικός, να επιθυμεί την παραμονή του παίκτη στην Αγγλία για να μην συνηθίσει σε διαφορετικό περιβάλλον, οι Σουόνσι, Γουέστ Μπρομ, Γουέστ Χαμ και Σάντερλαντ φαίνεται πως έχουν το προβάδισμα για τον δανεισμό του, όπως αποκάλυψε ο ατζέντης του, αναφέροντας στην τσέχικη ιστοσελίδα isport.blesk.cz:
«Συμφωνήσαμε

με την Ουντινέζε ότι δεν μας ενδιαφέρουν οι προσφορές που κάνουν λόγο για μόνιμη μετακίνηση του Ματέι. Δεν θέλουν να τον πουλήσουν, αλλά μας έδωσαν το ελεύθερο να διαπραγματευτούμε με συλλόγους για τον δανεισμό του παίκτη. Ήδη, υπάρχει ενδιαφέρον από συλλόγους της Πρέμιερ Λιγκ, οι οποίοι είναι οι Σουόνσι, Γουέστ Μπρομ, Γουέστ Χαμ και Σάντερλαντ. Επίσης, από την Ουντινέζε δεν θέλουν να συνηθίσει σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα, οπότε το πιο λογικό είναι να παραμείνει στην Αγγλία».

Keywords
Τυχαία Θέματα