Β' ΕΘΝΙΚΗ | Πρίγκιπας... Ανδρέας Γιαννίκος!

Στο φετινό Περιστέρι γίνεται μια αξιέπαινη προσπάθεια, με τους ανθρώπους που ανέλαβαν την ομάδα να αναλαμβάνουν ρόλο εξυγιαντή, προκειμένου να επαναφέρουν τον ιστορικό σύλλογο στο σωστό δρόμο.

Η απόφαση του εθελούσιου υποβιβασμού στη Β' Εθνική αποτελούσε μονόδρομο και πλέον οι "πρίγκιπες της δυτικής όχθης" μπαίνουν σε νέα τροχιά, με το μπάτζετ να είναι χαμηλό, αλλά τις κινήσεις προσεκτικές, δημιουργώντας ένα κράμα νεαρών και έμπειρων

παικτών...

Ο Ανδρέας Γιαννίκος ήρθε στη δυτική όχθη με τις καλύτερες συστάσεις και μέχρι στιγμής, όχι απλά δικαιώνει όσους τον επέλεξαν, αλλά ξεπερνάει κάθε προσδοκία. Κι αυτό γιατί δείχνει έτοιμος να προσφέρει πολλά από φέτος στην αντρική ομάδα, παρότι είναι ακόμη έφηβος.

Ο γεννημένος το 1995 γκαρντ υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον ΓΣΠ και φέτος θα συμμετέχει και στην εφηβική ομάδα. Πρόκειται για παίκτη, ο οποίος βγάζει αστείρευτη ενέργεια στην άμυνα, έχει σωστές και ψύχραιμες επιλογές στην επίθεση, ενώ μπορεί να φέρει εις πέρας δύσκολες αποστολές.

Στο χθεσινό ματς με το Παγκράτι, αλλά και σε όλα τα φιλικά της ομάδας του, καταφέρνει να περνάει στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων, δείχνοντας πως δεν είναι τυχαία τα όσα έχει πετύχει με την εφηβική ομάδα του Παναθηναϊκού...

Keywords
Αναζητήσεις
ανδρεας γιαννικος παναθηναικος
Τυχαία Θέματα