Β' ΕΘΝΙΚΗ | Βούλγαρης: "Είμαστε Περιστέρι, πάμε για τη νίκη"

Το Περιστέρι υποδέχεται τον ΓΑΣ Αετό στο κλειστό "Ανδρέας Παπανδρέου" (15/12, 17:00) και ο Νίκος Βούλγαρης τονίζει πως η ομάδα του χρειάζεται τη νίκη προκειμένου να πάρει πάνω της ψυχολογικά.

"Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, τόσο γιατί ο Αετός είναι μια καλή ομάδα, όσο και γιατί θα δώσουμε το τρίτο και τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι μας χωρίς κόσμο. Σεβόμαστε απόλυτα τον Αετό, αλλά είμαστε Περιστέρι και οφείλουμε να κυνηγήσουμε και να πάρουμε τη νίκη", δήλωσε στο gsperisteri.gr

ο Νίκος Βούλγαρης και συνέχισε: "Η ήττα από τη Νήαρ Ήστ και η κακή εμφάνιση απέναντι στον Ιωνικό Ν.Φ. μας επηρέασε. Χρειαζόμαστε ένα καλό παιχνίδι ώστε να πάρουμε τα πάνω μας ψυχολογικά. Είμαστε μια ως επί το πλείστον νεανική ομάδα οπότε τα σκαμπανεβάσματα είναι λογικά. Ωστόσο, με τον καιρό βρισκόμαστε καλύτερα και πιστεύω πως θα βελτιωνόμαστε συνεχώς".

Κλείνοντας τις δηλώσεις του ο έμπειρος γκαρντ μόνο καλά λόγια είχε να πει για την οργάνωση του ΓΣΠ: "Το καλοκαίρι η εικόνα του Περιστερίου σε ό,τι αφορά το οικονομικό κομμάτι δεν ήταν καλή. Πλέον αυτό έχει αλλάξει. Η διοίκηση παρέχει όλα όσα χρειάζεται ένας αθλητής ώστε να σκέφτεται μόνο το μπάσκετ. Πολλές ομάδες της Α1 θα ζήλευαν την οργάνωση και τη φερεγγυότητα του Περιστερίου".

Οσον αφορά τα αγωνιστικά ο Βαγγέλης Βλάχος υπολογίζει στις υπηρεσίες του Άλκη Παππά, ο οποίος αποθεραπεύτηκε του κατάγματος στο δεξί χέρι και είναι πια "ετοιμοπόλεμος". Η μοναδική απουσία θα αφορά τον Στράτο Τσαμπή, καθώς δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τη θλάση στη γάμπα.

Keywords
Τυχαία Θέματα