Μπενίτεθ: Χειροκροτήστε την Νάπολι, αδιαφορήστε για Ματσάρι

17:16 14/12/2013 - Πηγή: AEK365

Η Νάπολι υποδέχεται την Ίντερ με το Βάλτερ Ματσάρι να επιστρέφει στο San Paolo ως αντίπαλος, για πρώτη φορά, και τον Ράφα Μπενίτεθ να προτρέπει τους οπαδούς της Νάπολι να χειροκροτήσουν την ομάδα τους και να αδιαφορήσουν για τον πρώην προπονητή.
Σε συνέντευξη Τύπου ο νυν προπονητής της Νάπολι, Ράφα Μπενίτεθ, τόνισε: "Αν ήμουν οπαδός δε θα χειροκροτούσα ούτε θα αποδοκίμαζα τον Ματσάρι. Θα χειροκροτούσα την ομάδα μου και αυτό θέλω να κάνουν οι οπαδοί μας. Θα είναι ένα δύσκολο

παιχνίδι και πιστεύω ότι ένας οπαδός πάει στο γήπεδο για να υποστηρίξει την ομάδα του, αδιαφορώντας για οτιδήποτε άλλο. Αν παίξαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ φέτος, ήταν χάρη και στον Ματσάρι για τη δουλειά του πέρυσι αλλά το σημαντικό για τους οπαδούς πρέπει να είναι η ομάδα τους. Προσωπικά είμαι ευτυχισμένος στη Νάπολι, παρά το γεγονός ότι κατέκτησα δύο τρόπαια στην Ιντερ», είπε ο Ισπανός τεχνικός και συμπλήρωσε: «Είναι ένα σημαντικό ματς καθώς ξέρουμε ότι με νίκη θα αυξήσουμε τη διαφορά μας από την Ιντερ, που είναι μία από τις ομάδες που στοχεύουν στο Scudetto".
Για την σύντομη θητεία του στην Ιντερ, ο Μπενίτεθ είπε πως "κατέκτησα δύο τρόπαια και αυτό είναι γεγονός αλλά τώρα είμαι στη Νάπολι και είμαι χαρούμενος γι' αυτό. Θα έλεγα ότι η θητεία μου στην Ιντερ ήταν περισσότερο από θετική με βάση τα γεγονότα. Οταν ανέλαβα τη Νάπολι το καλοκαίρι, μου είπαν ότι ο Ματσάρι, η διοίκηση και η ομάδα έκαναν σπουδαία δουλειά. Τώρα υπάρχει εδώ ένας άλλος προπονητής, άλλοι παίκτες και η διοίκηση διάλεξε αυτό το μονοπάτι για να συνεχίσει".

Keywords
Τυχαία Θέματα