Βεργίνης: "Χωρίς προπόνηση δεν μπορείς να ανταποκριθείς"

Ο Δημήτρης Βεργίνης ήταν ο πρώτος σκόρερ του Άρη στην αναμέτρηση κόντρα στην Χίμκι αλλά ο ίδιος τόνισε πως αυτό δεν σημαίνει τίποτα από την στιγμή που ήρθε η ήττα για την ομάδα του.

Ο Έλληνας πλέι μέικερ μίλησε στο PRESSARIS από τη Μόσχα και δήλωσε:

"Προσπαθήσαμε κόντρα σε μία πολύ δυνατή ομάδα η οποία είναι και το φαβορί της διοργάνωσης. Παίξαμε κατά διαστήματα καλό μπάσκετ, όμως στο τέλος μείναμε από δυνάμεις και σε συνδυασμό με κάποια λάθη που κάναμε, δεν μπορέσαμε να μείνουμε

κοντά στο σκορ. Πραγματοποιήσαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο το οποίο είχαμε ανάγκη σαν ομάδα μετά τις τελευταίες εμφανίσεις.

Όταν δεν κάνεις προπόνηση πριν από τέτοια παιχνίδια είναι πολύ δύσκολο να ανταποκριθείς μέχρι τέλους. Ό,τι και να κάνεις ατομικά, δεν έχει σχέση με την ομαδική προπόνηση. Εμείς από την πλευράς μας ό,τι και να έγινε τις δύο προηγούμενες ημέρες, έπρεπε να μπούμε μέσα και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ. Στο δεύτερο κάτι οι απουσίες, κάτι οι ελλείψεις που είχαμε μας επηρέασαν και δεν είχαμε διάρκεια. Κάθε απουσία μετράει".

Όσον αφορά την προσωπική του εμφάνιση ο Δημήτρης Βεργίνης ήταν απόλυτος: "Χάσαμε, οπότε αυτό δεν μετράει και τίποτα άλλο".

Keywords
Τυχαία Θέματα