ATP Finals: Το πρόγραμμα της Δευτέρας στο Τορίνο

To Red Group παίρνει τη σκυτάλη στα Nitto ATP Finals, που ξεκινάει σήμερα Δευτέρα (13/11) με δύο δυνατές αναμετρήσεις στο κεντρικό κορτ του Τορίνου.

Συγκεκριμένα, ντεμπούτο στη διοργάνωση θα κάνει ο Κάρλος Αλκαράθ (No2), που ρίχνεται πρώτος στη μάχη στις 15:30 GR κόντρα στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ (No7). Πρόκειται για την 7η αναμέτρησή τους, με τους δύο παίκτες να μετρούν από τρεις νίκες έκαστος.

Ο 20χρονος Ισπανός θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, μιας

και από την ασιατική περιοδεία και μετά δεν αποδίδει όπως θα ήθελε στο κορτ. Μπορεί να μην είναι εφικτός πλέον ο στόχος του Year-end No1, ωστόσο ο Αλκαράθ θέλει να συνδυάσει το ντεμπούτο του στα Finals με την κατάκτηση του τίτλου.

Από την άλλη, ο 26χρονος Γερμανός θέλει να βάλει δύσκολα στον No2 του κόσμου, και να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην 4άδα. Ο Ζβέρεφ προέρχεται από τον αποκλεισμό στους «16» του Παρισιού από τον Στέφανο Τσιτσιπά, και θέλει παράλληλα να επιστρέψει στις νίκες.

Το βράδυ (22:00 GR), θα ακολουθήσει η αναμέτρηση ανάμεσα στους Ντανιίλ Μεντβέντεφ (No3) και Αντρέι Ρούμπλεφ (No5). Έχουν αναμετρηθεί άλλες 8 φορές στο κορτ κατά το παρελθόν, με τον 27χρονο Ρώσο να μετράει 6 νίκες και 2 ήττες απέναντι σοτν συμπατριώτη του.

Ο No3 του κόσμου έπεσε θύμα “έκπληξης” από τον φιναλίστ της γαλλικής πρωτεύουσας, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, και έμεινε εκτός πρόωρα, και θα επιδιώξει να κλείσει τη σεζόν με μια καλή πορεία στο Τορίνο.

Αντίθετα, ο Ρούμπλεφ αποκλείστηκε από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του τελευταίου 1000άριου της σεζόν, και βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση τον τελευταίο καιρό.

Πρόγραμμα

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου

Κάρλος Αλκαράθ (Ισπανία) – Αλεξάντερ Ζβέρεφ (Γερμανία) 15:30 GRΝτανιίλ Μεντβέντεφ (Ρωσία) – Αντρέι Ρούμπλεφ (Ρωσία) 22:00 GR

ATP FINALS SINGLES DRAW | DOUBLES | STANDINGS | OOP (-1h)

The post ATP Finals: Το πρόγραμμα της Δευτέρας στο Τορίνο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα