Amsterdam Open: Ώρα ημιτελικών με όλα τα φαβορί μέσα! (vid)

Με κυριαρχία των φαβορί εξελίχθηκε η… εξαιρετικά μακρά ημέρα των προημιτελικών του Amsterdam Open του World Padel Tour. Στους άνδρες, οι Νο2, Νο3 και Νο4 ομάδες του ταμπλό έκλεισαν ραντεβού στα ημιτελικά (οι Νο1 Κοέγιο/Τάπια αποκλείστηκαν στον 1ο Γύρο), ενώ στις γυναίκες οι Οσόρο και Καστεγιό ήταν οι μοναδικές που πήραν πρόκριση-έκπληξη.

Στο ανδρικό ταμπλό, ίσως η πιο πολυαναμενόμενη μάχη ήταν εκείνη των Αρόγιο/Ρούμπιο -οι οποίο στη Φάση των “32” έβγαλαν νοκ-άουτ τους Κοέγιο/Τάπια με τους Τέγιο/Ρουίθ. Εν τέλει,

οι Χουάν Τέγιο και Άλεξ Ρουίθ είχαν εύκολο έργο επικρατώντας με 6-3, 6-4. Οι δυο τους θα αναμετρηθούν στα ημιτελικά με τους Φεντερίκο Τσινγκότο και Πακίτο Ναβάρο, οι οποίοι επικράτησαν με 6-2, 6-2 των Βαλντές/Σάντσεθ.

Ο Χουάν Τέγιο… επί το έργον.

Στην άλλη πλευρά του ταμπλό οι μάχες ήταν σκληρότερες. Οι Νο2 Μαρτίν Ντι Νένο και Φράνκο Στούπατσουκ χρειάστηκαν τρία σετ για να επικρατήσουν με 6-3, 2-6, 6-2 των Μπελουάτι/Ρουίθ, ενώ οι Χουάν Λεμπρόν και Αλεχάνδρο Γκαλάν έφτασαν με ανατροπή στη νίκη με 3-6, 6-1, 6-4 επί των Αγκουστίν και Σάνιο Γκουτιέρες. Μάλιστα, αυτή η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε περίπου τα μεσάνυκτα στο Άμστερνταμ.

Quiero que este partido sea eterno#WPTAmsterdamOpen pic.twitter.com/ypZKKfLc31

World Padel Tour (@WorldPadelTour) October 13, 2023

Στις γυναίκες, οι Αρανζάζου Οσόρο και Τζέσικα Καστεγιό ήταν αυτές που έστρεψαν τα φώτα πάνω τους, επικρατώντας με 6-3, 6-2 των Αλεχάνδρα Σαλαζάρ και Σοφία Αραούζο. Έτσι, η Αργεντινή με την Ισπανίδα προκρίθηκαν για πρώτη φορά σε ημιτελικό τουρνουά ως δίδυμο, την ώρα που οι Σαλαζάρ/Αραούζο αποκλείονται για τρίτη σερί διοργάνωση στα προημιτελικά.

Οι Τζέσικα Καστεγιό και Αράνζα Οσόρο.

Αντίπαλοι των Οσόρο/Καστεγιό στα ημιτελικά θα είναι οι Πάουλα Χοσεμαρία και Αριάνα Σάντσεθ, οι οποίες επικράτησαν με 7-5, 6-0 των Γκουινάρτ/Ναβάρο. Στην άλλη πλευρά του ταμπλό, οι Ντελφίνα Μπρέα και Μπεατρίθ Γκονθάλεθ υπερίσχυσαν με 7-6, 6-4 των Σάινθ/Γιαγκούνο, ενώ οι Γκέμα Τριάι και Μάρτα Ορτέγκα επιβλήθηκαν με 6-2, 6-4 των Βιρσέδα/Γένσεν.

Η Πάουλα Χοσεμαρία.

Τα αποτελέσματα των προημιτελικών:
Τέγιο/Ρουίθ – Αρόγιο/Ρούμπιο 6-4, 6-3
Τσινγκότο/Ναβάρο – Βαλντές/Σάντσεθ 6-2, 6-2
Λεμπρόν/Γκαλάν – Α.Γκουτιέρες/Σ.Γκουτιέρες 3-6, 6-1, 6-4
Ντι Νένο/Στούπατσουκ – Μπελουάτι/Ρουίθ 6-3, 2-6, 6-2
Χοσεμαρία/Σάντσεθ – Γκουινάρτ/Ναβάρο 7-5, 6-0
Οσόρο/Καστεγιό – Σαλαζάρ/Αραούζο 6-3, 6-2
Μπρέα/Γκονθάλεθ – Σάινθ/Γιαγκούνο 7-6, 6-4
Τριάι/Ορτέγκα – Βιρσέδα/Γένσεν 6-2, 6-4

Το πρόγραμμα των ημιτελικών:
12:00 Χοσεμαρία/Σάντσεθ – Οσόρο/Καστεγιό
14:00 Τέγιο/Ρουίθ – Τσινγκότο/Ναβάρο
17:00 Μπρέα/Γκονθάλεθ – Τριάι/Ορτέγκα
19:00 Ντι Νένο/Στούπατσουκ – Λεμπρόν/Γκαλάν

ΤΑΜΠΛΟ ΑΝΔΡΩΝ / ΤΑΜΠΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τα highlights των προημιτελικών:

The post Amsterdam Open: Ώρα ημιτελικών με όλα τα φαβορί μέσα! (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα