Australian Open: Έμαθε αντίπαλο ο Τσιτσιπάς στο 2ο γύρο

Τον Τζόρνταν Τόμπσον που δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει ποτέ, σε 10 συμμετοχές, το 2ο γύρο του Australian Open, θα αντιμετωπίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο 2ο γύρο του πρώτου Grand Slam της σεζόν.

Ο 29χρονος Αυστραλός, βγήκε νικητής από τον εμφύλιο κόντρα στον Αλεξάνταρ Βούκιτς, επικρατώντας με 3-6, 7-6(3), 6-2, 3-6, 6-4 του συμπατριώτη του σε μια συναρπαστική μάχη που κράτησε 4 ώρες και 8 λεπτά στο Court 3 των

εγκαταστάσεων της Μελβούρνης.

Νωρίτερα, ο Τσιτσιπάς κέρδισε με μίνι ανατροπή 5-7, 6-1, 6-1, 6-3 τον Ζιζού Μπεργκς, δείχνοντας να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Top class Thommo

Jordan Thompson triumphs over fellow Aussie Aleksandar Vukic in four hours and 8 minutes, 3-6 7-6(3) 6-2 3-6 6-4 #AusOpen • #AO2024 pic.twitter.com/mbQxK0fMcK

— #AusOpen (@AustralianOpen) January 15, 2024

Τσιτσιπάς και Τόμπσον θα αναμετρηθούν για 4η φορά στην καριέρα τους, με τον Έλληνα πρωταθλητή να προηγείται 2-1 στις νίκες. Η τελευταία τους συνάντηση ήταν στο Indian Wells Masters 2023 όπου κέρδισε ο Τόμπσον ενώ είχαν προηγηθεί οι νίκες του Στέφανου στην Ουάσιγκτον (2019) και στο Wimbledon (2022).

O Τόμπσον, Νο47 της παγκόσμιας κατάταξης, ήταν από τους πρωταγωνιστές της πρώτης εβδομάδας της νέας σεζόν, κερδίζοντας τον Ράφαελ Ναδάλ στα προημιτελικά του Brisbane International, πριν αποκλειστεί από τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ στα ημιτελικά.

Την αμέσως επόμενη εβδομάδα αγωνίστηκε στην Αδελαΐδα όπου αποκλείστηκε στο 2ο γύρο από τον Λορένζο Μουζέτι.

Χαμός αναμένεται στη Rod Laver Arena στην αναμέτρηση του Τσιτσιπά με τον Τόμπσον, πιθανότατα την Τετάρτη, αφού Αυστραλοί και Έλληνες ομογενείς αναμένεται να δημιουργήσουν εκρηκτική ατμόσφαιρα στο κεντρικό court.

AUS OPEN MEN’S SINGLES | WOMEN’S SINGLES | SCHEDULE (+9h)

The post Australian Open: Έμαθε αντίπαλο ο Τσιτσιπάς στο 2ο γύρο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα