Λάουρα Ρόμπσον: “Το πλάνο του Ναδάλ είναι να επιστρέψει στην Ντόχα” (vid)

H πρώην παίκτρια και “ασημένια” Ολυμπιονίκης του Λονδίνου στο διπλό μικτό με τον Άντι Μάρεϊ και νυν αναλύτρια του Eurosport, Λάουρα Ρόμπσον μετέφερε την πληροφορία ότι το πλάνο του Ράφα Ναδάλ είναι να επιστρέψει στην Ντόχα που θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα. 

Αρχικά οι αναλυτές του Eurosport και πρώην τενίστες Τιμ Χενμαν και Ματς Βιλάντερ έκαναν αναφορά στον

Ναδάλ τονίζοντας ότι θα ήταν προτιμότερο να καθίσει εκτός δράσης όσο καιρό απαιτείται για να γίνει εντελώς καλά από τον τραυματισμό που υπέστη ο 37χρνος στο τουρνουά του Μπρίμσμπεϊν. 

“Νομίζω ότι ο Ναδάλ ήταν πάντα πολύ έξυπνος και δεν πρόκειται να βιαστεί, δεν έχει νόημα να προσπαθήσει να επιστρέψει αν δεν αισθάνεται έτοιμος 100%”, είπε ο Χένμαν. “Δεν θα εκπλαγώ αν πει ότι θα περιμένει να επιστρέψει στο χώμα. Είναι η επιφάνεια που αισθάνεται άνετα και είναι πιο απαλή για το σώμα του.”

Ωστόσο, η είδηση ήρθε από την Ρόμπσον, η οποία είπε ότι βάσει τα όσα ακούγονται από το περιβάλλον της ομάδας του Ισπανού, το πλάνο είναι να επιστρέψει στην Ντόχα το οποίο ξεκινά στις 19 Ιανουαρίου. 

“Έχω καλά νέα για τους φαν του Ράφα. Άκουσα ότι το πλάνο είναι να επιστρέψει στην Ντόχα, λίγες εβδομάδες μετά το Australian Open. Οπότε ξεκάθαρα ο τραυματισμός του δεν είναι τόσο σοβαρός και μπορεί τον διαχειριστεί.”

“Το αν θα παίξει εκεί θα το δούμε, αλλά και το γεγονός ότι ελπίζει ότι θα παίξει εκεί τόσο γρήγορα μετά από την απόσυρσή του από το Australian Open είναι πραγματικά σπουδαία νέα.”



The post Λάουρα Ρόμπσον: “Το πλάνο του Ναδάλ είναι να επιστρέψει στην Ντόχα” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα