Australian Open: Το πρόγραμμα της πρεμιέρας

Η αντίστροφη μέτρηση για το 112ο Australian Open ξεκίνησε με τους παίκτες και τις παίκτριες να ετοιμάζονται για τις πρώτες μάχες την Κυριακή τα ξημερώματα. Ανάμεσά τους και η Μαρία Σάκκαρη που θα αγωνιστεί στο κεντρικό court, Rod Laver Arena στο δεύτερο παιχνίδι του προγράμματος, κόντρα στην 29χρονη Γιαπωνέζα και Νο92 του κόσμου Νάο Χιμπίνο σε μια αναμέτρηση που λογικά θα ξεκινήσει μετά τις 05:00 GR. 

Την αυλαία στο κεντρικό court θα ανοίξει

ο φιναλίστ των ATP Finals, Γιάνικ Σίνερ με τον Νο4 του ταμπλό θα αγωνίζεται απέναντι στον Ολλανδό Μπόουτικ φαν ντε Σάντσχουλπ με το πρώτο service να ειναι στις 03:00 GR. 

Πρεμιέρα την Κυριακή θα κάνει και ο Νόβακ Τζόκοβιτς, στο πρώτο παιχνίδι του βραδινού session (10:00 GR), με τον Νο1 του κόσμου να αντιμετωπίζει τον ανερχόμενο Κροάτη και προερχόμενο από τα προκριματικά, Ντίνο Πρίζμιτς, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι της πρεμιέρα στο κεντρικό court θα παίξουν οι Αρίνα Σαμπαλένκα κόντρα στην 18χρονη Γερμανίδα Έλα Ζάιντελ. 

Στο δεύτερο μεγαλύτερο court του τουρνουα, στην Margaret Court Arena, το πρόγραμμα θα ανοίξει (03:00 GR) η Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα κόντρα στην Γιαπωνέζα Μάι Χοντάμα, ενώ αμέσως μετά θα πάρει θέση στο court o Αντρέι Ρούμπλεφ απέναντι στον Βραζιλιάνο Τιάγκο Σέιμποθ Γουάιλντ. 

Στο πρώτο παιχνίδι του βραδινού προγράμματος (10:00 GR) η πρωταθλήτρια του 2018 Καρολίν Βοζνιάκι θα αντιμετωπίσει την Πολωνή Μάγκντα Λινέτ, ενώ στο τελευταίο ματς της ημέρας στην Margaret Court Arena θα έχουμε την αρκετά ενδιαφέρουσα συνάντηση με τον Φράνσις Τιάφο να κοντράρεται με τον Μπόρνα Τσόριτς. 

Στην John Cain Arena το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 02:00 GR με την Λέιλα Φερνάντεζ να αγωνίζεται κόντρα στην Τσέχα Σάρα Μπέιλεκ, για να ακολουθήσει αμέσως μετά το παιχνίδι του Φραντσίσκο Σερούντολο απέναντι στον 22χρονο Αυστραλό προερχόμενο από τα προκριματικά, Ντέιν Σουίνι. 

Στο βραδινό πρόγραμμα (07:00 GR) ο Τέιλορ Φρίτς θα παίξει απέναντι στον Αργεντινό Φακούντο Ντίαζ Ακόστα το οποίο θα είναι και το τελευταίο της ημέρας για το συγκεκριμένο court. 

Στα άλλα παιχνίδια της πρεμιέρας του Australian Open, ο Μάριν Τσίλιτς, που επέστρεψε πρόσφατα από τραυματισμό θα αντιμετωπίσει τον ανερχόμενο και πολύ επικίνδυνο Ούγγρο Φαμπιάνο Μαρόζαν σε ένα παιχνίδι που θα γίνει στην 1573 Arena (όχι πριν τις 04:00 GR), ενώ στο ίδιο court αμέσως μετά ο Αμερικανός με εξαιρετική περσινή χρονιά, Τζέι Τζέι Γουλφ θα παίξε απέναντι στον Σεμπάστιαν Μπαέζ. 

Την Κυριακή θα γίνει και η αναμέτρηση που αφορά την Μαρία Σάκκαρη, καθώς σε περίπτωση πρόκρισης κόντρα στην Χιμπίνο, στον 2ο γύρο θα βρει μία εκ των Μπάι Τσοσουάν (Κίνα) και Ελίνα Αβανεσιάν οι οποίες θα αναμετρηθούν στο πρώτο παιχνίδι του court 7 το οποίο θα ξεκινήσει στις 04:00 GR. 

AUS OPEN MEN’S SINGLES | WOMEN’S SINGLES | OPP (+9h)

The post Australian Open: Το πρόγραμμα της πρεμιέρας appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα