Όκλαντ: Εκτός τελικού τα δύο φαβορί (vids)

Μπεν Σέλτον και Άρθουρ Φις, δεν μπόρεσαν να επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά και να κλείσουν ραντεβού στον τελικό του ASB Classic καθώς ηττήθηκαν στα ημιτελικά του Σαββάτου από τους Τάρο Ντάνιελ και Αλεχάντρο Ταμπίλο αντίστοιχα.

Στον πρώτο ημιτελικό της ATP 250 διοργάνωσης, ο 30χρονος Ντάνιελ, αποδείχθηκε πιο ψύχραιμος στις κρίσιμες στιγμές του αγώνα κόντρα στο Νο1 του ταμπλό και με 7-5, 7-6(9) απέκλεισε τον Μπεν

Σέλτον από τον τελικό.

Ο Σέλτον, Νο15 στον κόσμο, είχε τρεις ευκαιρίες για break ώστε να πάρει προβάδισμα με 5-3 στο εναρκτήριο σετ, όμως ο Ντάνιελ έμεινε όρθιος και χάρη στο break που πέτυχε στο 11ο game (6-5), σέρβιρε επιτυχημένα για το προβάδισμα στο σκορ.

Συναρπαστικό ήταν το τελείωμα του 2ου σετ αφού οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν στο tie break, χωρίς να απειλήσουν ο ένας το σερβίς του άλλου. Ο Αμερικανός έχασε δύο set points (7-6, 9-8) με τον Ντάνιελ να κατακτά τους τρεις τελευταίους πόντους, ολοκληρώνοντας τη σπουδαία νίκη του με τη συμπλήρωση 2 ωρών παιχνιδιού.

TARO ON TOP

See you in the finals, T. Daniel! #ASBClassic24 pic.twitter.com/qqpRdURq0F

— ASB Classic (@ASB_Classic) January 12, 2024

Στο δεύτερο ημιτελικό, ο qualifier Αλεχάντρο Ταμπίλο, συνέχισε την εξαιρετική του εβδομάδα στο Όκλαντ και με 6-2, 7-5 επί του Άρθουρ Φις, σφράγισε τον τελικό κόντρα στον Ντάνιελ.

Ο 26χρονος Χιλιανός, Νο64 στον κόσμο, έσωσε έξι από τα εφτά break points του αντιπάλου του και θα διεκδικήσει τον πρώτο ATP τίτλο της καριέρας του, στο δεύτερο τελικό που παίρνει μέρος.

That #FINALIST feeling

Tabilo heads to his first hard court final after climbing the table from Qualifiers! What a strong display of talent #ASBClassic24 pic.twitter.com/Htwk6zmOb9

— ASB Classic (@ASB_Classic) January 12, 2024

ASB CLASSIC SINGLES DRAW | DOUBLES | SCHEDULE (+11h)

The post Όκλαντ: Εκτός τελικού τα δύο φαβορί (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Όκλαντ, Εκτός,oklant, ektos