Barcelona Open: Με περίπατο στους “16” ο Αλκαράθ (vid)

Κανένα πρόβλημα δε συνάντησε στην πρεμιέρα του στο Barcelona Open ο Κάρλος Αλκαράθ, ο οποίος επικράτησε με άνεση και γρήγορα του Νούνο Μπόργιες με 6-3, 6-1, μέσα σε 63 αγωνιστικά λεπτά, και προκρίθηκε στους “16” της χωμάτινης διοργάνωσης.

Ο κάτοχος του τίτλου αν και βρέθηκε παροδικά πίσω με ένα game στην έναρξη του παιχνιδιού (1-0), πραγματοποίησε ένα εντυπωσιακό σερί με 5/5 κερδισμένα games, έχοντας στο ενδιάμεσο και δύο break,

για να “κλειδώσει” το προβάδισμα στα set (5-1).

Μείωσε προσωρινά ο Πορτογάλος, σβήνοντας μάλιστα το ένα από τα δύο break (5-3), όμως στο 9ο game ο 19χρονος Ισπανός έφτασε τα 3 break στην πρώτη στροφή και έκανε το πρώτο βήμα για τη νίκη (6-3).

Στο 2ο και τελευταίο μέρος του αγώνα, ο No2 του κόσμου ξεκίνησε κατακτώντας τα πρώτα 3 games, συνεχίζοντας στον ίδιο καλό ρυθμό (3-0).

Πρώτο και τελευταίο επιτυχημένο service game για τον Μπόργιες στο 2ο set, για να μειώσει τη διαφορά (3-1), μιας και με νέο σερί ο Αλκαράθ ολοκλήρωσε ιδανικά τις προσπάθειές του, και πέρασε στον επόμενο γύρο της Βαρκελώνης (6-1).

Defending Champ @carlosalcaraz up and running #BCNOpenBS pic.twitter.com/hvGsLVNYId

Tennis TV (@TennisTV) April 18, 2023

Νωρίτερα, ο Νταβίντ Γκοφάν πήρε μία δύσκολη για δύο set, εύκολη στο decider πρόκριση στον επόμενο γύρο, καθώς επικράτησε με 7-6(3), 6-7(4), 6-0 του Φελικιάνο Λόπεζ, μετά από 2 ώρες και ένα τέταρτο αγώνα.

Παράλληλα, και ο Αλεχάνδρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα προκρίθηκε στους “16” της Βαρκελώνης, καθώς νίκησε τον Τόμας Μάρτιν Ετσέβερι με 6-3, 6-3, σε διάστημα μιάμισης ώρας παιχνιδιού.

BARCELONA OPEN SINGLES DRAWS | DOUBLES | OPP (-1h)

The post Barcelona Open: Με περίπατο στους “16” ο Αλκαράθ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα