Charleston Open: Η Σάκκαρη σταμάτησε στο…τείχος της Κόλινς (vids)

00:43 7/4/2024 - Πηγή: Tennis24

Η εξαιρετική πορεία της Μαρίας Σάκκαρη σταμάτησε πάνω στην πλέον φορμαρισμένη παίκτρια του Tour, Ντάνιελ Κόλινς με την Αμερικανίδα να επικρατεί με 6-3, 6-3 μετά από 85 λεπτά εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον τελικό του Charleston Open φτάνοντας τις 12 συνεχόμενες νίκες!

Simply Incredible

Danielle Collins will climb back inside the top 20 after defeating Sakkari in straight sets to reach the final in Charleston!#CharlestonOpen pic.twitter.com/Lyn7YU1Hw8

Credit One Charleston Open (@CharlestonOpen) April 6, 2024

Η Αμερικανίδα τελείωσε τον ημιτελικό με 77% κερδισμένους πόντους στο πρώτο service (24/31) και 56% στο δεύτερο, έσβησε τα 4/5 break-points της Σάκκαρη, με την ίδια να εκμεταλλεύεται τις 4 από τις 7 ευκαιρίες για break, την ίδια ώρα που η Ελληνίδα τενίστρια είχε 55% κερδισμένους πόντους στο πρώτο service (17/31) και 50% στο δεύτερο (12/24). Παράλληλα η Κόλινς σημείωσε 17 winners έναντι μόλις 9 της Σάκκαρη, ενώ είχε σχεδόν τα μισά λιγότερα αβίαστα λάθη από την αντίπαλό της (12-25). 

O ημιτελικός ξεκίνησε με την Κόλινς να κατακτά τους 12 από τους 16 πόντους και με δύο holds κι ένα break να παίρνει προβάδισμα με 3-0. Με τη Σάκκαρη να βρίσκει κάπως ρυθμό στο service της και την Κόλινς να αρχίζει τα αβίαστα λάθη, η Ελληνίδα τενίστρια κατάφερε να πάρει πίσω το χαμένο της service και σε συνδυασμό με δύο holds να ισοφαρίζει σε 3-3. 

Από εκεί και πέρα όμως η Κόλινς βρήκε τα service που ήθελε, φτάνοντας σε δύο love-game, ενώ κατάφερε ενδιάμεσα να βρει και break (5-3) και με 6-3 να κατακτήσει το 1ο set παίρνοντας προβάδισμα με 1-0. 

Halfway there

Danielle Collins breaks Sakkari twice in the opening set to claim it 6-3 in 29 minutes!#CharlestonOpen pic.twitter.com/3Gfhyw9Lcc

— Credit One Charleston Open (@CharlestonOpen) April 6, 2024

Το 2ο σκέλος του ημιτελικού ξεκίνησε όπως και το 1ο με την Κόλινς να συνεχίζει να πιέζει το service της Σάκκαρη που συνέχισε να δυσκολεύεται να βρει πρώτο service, με την Αμερικανίδα να προηγείται με 2-0. 

Η Σάκκαρη έφτασε πολύ κοντά στο να πάρει και πάλι το χαμένο της service πίσω έχοντας διπλό break-point (15/40) στο 4ο game, ομως με “βαριά” service η Κόλινς κατάφερε να κάνει ένα μεγάλο hold και να διατηρήσει τη διαφορά των 2 games (3-1). 

Το ίδιο ακριβώς έγινε στο επόμενο service-game της Κόλινς, η οποία χρειάστηκε να σβήσει ακόμα 2 break-points της Σάκκαρη κάνοντας το 4-2 με την Ελληνίδα τενίστρια να μειώνει και πάλι σε 4-3. Αυτό όμως ήταν και το τελευταίο κερδισμένο games στο τουρνουά με την Κόλινς να κερδίζει τα επόμενα δύο games βρίσκοντας break στο τέλος μετά από το 6ο διπλό λάθος της Σάκκαρη σφραγίζοντας την πρόκριση για τον δεύτερο σερί τελικό. 

Εκεί θα βρει την Ντάρια Κασάτκινα που νωρίτερα επικράτησε της Τζέσικα Πεγκούλα με 6-4, 3-6, 7-6(5). 

CHARLESTON OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-7h)

The post Charleston Open: Η Σάκκαρη σταμάτησε στο…τείχος της Κόλινς (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα