Τσιτσιπάς και Ρούμπλεφ σε αγώνα επίδειξης στο Μονακό (vids)

16:05 6/4/2024 - Πηγή: Tennis24

Στο κορτ του Μόντε Κάρλο συναντήθηκαν ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Αντρέι Ρούμπλεφ, και αναμετρήθηκαν σ’ ένα φιλικό αγώνα επίδειξης mini τένις, μπροστά σε πολύ κόσμο αλλά και μέσα ενημέρωσης, που κάλυψαν το γεγονός.

Ο κάτοχος του τίτλου, αλλά και ο back to back πρωταθλητής της χωμάτινης διοργάνωσης (2021 και 2022), αντάλλαξαν χτυπήματα στο ειδικά διαμορφωμένο μικρό γήπεδο των εγκαταστάσεων, φωτογραφήθηκαν, και έκαναν δηλώσεις ενόψει της πρεμιέρας τους.

Θυμίζουμε πως το μονοπάτι του Στέφανου στο πρώτο

1000άρι τουρνουά της Ευρώπης για φέτος είναι ιδιαίτερα δύσκολο, ενώ για πρώτη φορά μετά το 2018 ξεκινά τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις από τον πρώτο γύρο, απέναντι στον Λάσλο Τζέρε.

Από την άλλη ο Ρώσος έχει bye στον πρώτο γύρο, και θα ξεκινήσει τις προσπάθειές του είτε κόντρα στον Αλεξέι Ποπίριν, είτε απέναντι σ’ έναν qualifier. Αντίπαλός του στον τρίτο γύρο ίσως να είναι ο Ντε Μινόρ, ενώ στην 8άδα αναμένεται να παίξει με τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Stef at the mini-tennis exhibition today! pic.twitter.com/dZ3jUWNRro

— Tsitsidaily (@tsitsidaily) April 6, 2024

Defending champ meets two-time champ @steftsitsipas & @AndreyRublev97 share a moment together in Place d'Armes pic.twitter.com/TZSQx60u30

Rolex Monte-Carlo Masters (@ROLEXMCMASTERS) April 6, 2024

Stef in Monte Carlo this morning! pic.twitter.com/rSyz6fAikp

— Tsitsidaily (@tsitsidaily) April 6, 2024

The post Τσιτσιπάς και Ρούμπλεφ σε αγώνα επίδειξης στο Μονακό (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα