Charleston Open: Μαθαίνει αντίπαλο η Σάκκαρη

13:28 1/4/2024 - Πηγή: Tennis24

Η πρώτη αντίπαλός της Μαρίας Σάκκαρη στο Charleston Open θα προκύψει σήμερα Δευτέρα (1/4), καθώς θα παίξουν οι Μαγιάρ Σερίφ (Αίγυπτος) και Βικτορίγια Τόμοβα (Βουλγαρία) στο πλαίσιο του πρώτου γύρου της WTA 500 διοργάνωσης.

Η αναμέτρηση μεταξύ των δύο είναι προγραμματισμένη για τις 18:00 GR, και η νικήτρια θα αντιμετωπίσει την κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια στις “16” του τουρνουά. Η Μαρία έχει bye από τον πρώτο γύρο, βρίσκεται στο No3 του ταμπλό, και φιλοδοξεί

σε μια καλή πορεία.

Εφόσον η Σάκκαρη νικήσει στην πρεμιέρα της, τότε στο δεύτερο γύρο θα παίξει κόντρα στην Ουκρανή Λεσια Τσουρένκο, που θα έχει μία δύσκολη δοκιμασία είτε απέναντι στην Αρίνα Ροντιόνοβα, είτε κόντρα στην Γιούλια Πουτίντσεβα.

Μία εκ των Μπεατρίζ Χαντάν Μάια και Βερόνικα Κουντερμέτοβα είναι πιθανές αντίπαλές της στα προημιτελικά, ενώ στα ημιτελικά δεν αποκλείεται να διασταυρωθεί με μία εκ των Ελίνα Σβιτολίνα, Λέιλα Φερνάντες, και τη Νο2 του ταμπλό, Ονς Ζαμπέρ.

Στην κορυφή του ταμπλό βρίσκεται η Τζέσικα Πεγκούλα, που είναι και το No1 φαβορί για την πρόκριση στον τελικό. Η Σάκκαρη θέλει φυσικά να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις στην Αμερική, και την εξαιρετική δουλειά που κάνει ως τώρα, στο πλάι του Ντέιβιντ Γουίτ.

SINGLES DRAW | DOUBLES | SCHEDULE (-7h)

The post Charleston Open: Μαθαίνει αντίπαλο η Σάκκαρη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα