China Open: Για την πρόκριση στην 8άδα η Σάκκαρη κόντρα στην Γουάνγκ

Επιστρέφει αύριο στο Diamond Court η Μαρία Σάκκαρη, καθώς θα αναμετρηθεί με την Σίνγιου Γουάνγκ για τον 3ο γύρο του China Open, με στόχο φυσικά τη 2η διαδοχική νίκη της και την πρόκριση στα προημιτελικά, που θα την φέρει πιο κοντά στα WTA Finals.

Με τις Μαρκέτα Βοντρούσοβα, Ονς Ζαμπέρ και Καρολίνα Μούχοβα να είναι εκτός τουρνουά, και κατ’ επέκταση εκτός διεκδίκησης βαθμών, η 28χρονη Ελληνίδα τενίστρια έχει μπροστά της μια μεγάλη ευκαιρία να της πλησιάσει στο WTA

Race, ή και να τις προσπεράσει αν φτάσει ως τον τελικό.

Η αναμέτρησή της κόντρα στην 22χρονη Κινέζα θα ξεκινήσει μετά τις 11:30 GR, και θα είναι η πρώτη τους συνάντηση στο WTA Tour. Για να φτάσει ως εκεί, η Γουανγκ απέκλεισε πρώτα την Βέρα Ζβοναρέβα, ενώ στον 2ο γύρο άφησε εκτός την Ντάρια Κασάτκινα, για να συνεχίσει τις προσπάθειές της στην WTA 1000 διοργάνωση.

Εκτός από το ματς της Μαρίας, το πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει κι’ άλλες τρεις δυνατές αναμετρήσεις. Τη δράση ξεκινά το παιχνίδι ανάμεσα στις Ανχελίνα Καλίνινα και Καρολίν Γκαρσία (07:30 GR), ενώ μετά ακολουθεί η αναμέτρηση ανάμεσα σε Βερόνικα Κουντερμέτοβα και Κόκο Γκοφ.

Μετά τον αγώνα της Σάκκαρη, θα κλείσουν την αυλαία στο αυριανό πρόγραμμα του κεντρικού κορτ των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων του Πεκίνο οι Αρίνα Σαμπαλένκα και Τζασμίν Παολίνι (14:30 GR).

The post China Open: Για την πρόκριση στην 8άδα η Σάκκαρη κόντρα στην Γουάνγκ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα