Davis Cup: Έφτασε στη Μάλαγα ο Τζόκοβιτς (vid)

Λιγότερο από 24 ώρες μετά την κατάκτηση του 7ου ATP Finals της καριέρας του, ο Νόβακ Τζόκοβιτς βρίσκεται ήδη στη Μάλαγα προκειμένου να ενσωματωθεί στην υπόλοιπη αποστολή της εθνικής Σερβίας για τους τελικούς του Davis Cup.

Ο 36χρονος Σέρβος, θέλει να βάλει το κερασάκι στην τούρτα μιας ακόμη εκπληκτικής σεζόν και δεν θα μπορούσε να σκεφτεί καλύτερο τέλος με την κατάκτηση του Davis Cup.

Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, το απόγευμα της Δευτέρας έφτασε

στη Μάλαγα και στο αεροδρόμιο τον περίμενε ο διευθυντής των αγώνων, Φελισιάνο Λόπεζ.

“Η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμα. Θα ήθελα πραγματικά να κερδίσω το Davis Cup με τη Σερβία. Αυτός είναι ένας στόχος. Είναι μια σημαντική εβδομάδα για εμάς, για το έθνος μας. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό” είχε δηλώσει ο Νόλε, μετά τη νίκη επί του Γιάνικ Σίνερ στον τελικό του ATP Finals στο Τορίνο.

Οι τελικοί του Davis Cup ξεκινάνε σήμερα (21/11, 17:00GR) με τον αγώνα του κατόχου του τίτλου Καναδά κόντρα στη Φινλανδία.

Την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση της Σερβίας με τη Μεγάλη Βρετανία. Ο Τζόκοβιτς θα έχει δίπλα του τους Λάσλο Τζέρε, Μιομίρ Κετσμάνοβιτς και Ντούσαν Λάγιοβιτς.

Η Μεγάλη Βρετανία έχει απουσίες καθώς οι Άντι Μάρει και Ντάνιελ Έβανς αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού, ωστόσο έχει ανταγωνιστική ομάδα με τους Κάμερον Νόρι, Τζακ Ντρέιπερ και τους πολύ δυνατούς διπλουνίστες Σκούπσκι/Σαλίσμπουρι.

Novak Djokovic arrives in Malaga less than 24 hours after winning a record-breaking 7th ATP Finals title.

Unreal work ethic. The man doesn’t sleep.

pic.twitter.com/HO68rp1RYl

— The Tennis Letter (@TheTennisLetter) November 20, 2023

DAVIS CUP FINALS DRAWS & RESULTS | SCHEDULE

The post Davis Cup: Έφτασε στη Μάλαγα ο Τζόκοβιτς (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα