Meteora World Tennis League: Θα παίξει στο Άμπου Ντάμπι ο Τσιτσιπάς (vid)

Ανακοίνωσε τη συμμετοχή του στο Meteora World Tennis League ο Στέφανος Τσιτσιπάς, το οποίο θα διεξαχθεί στο Άμπου Ντάμπι το χρονικό διάστημα 21-24/12. Ο 25χρονος Έλληνας τενίστας αναμένεται να επιστρέψει εκεί στα κορτ, παίζοντας με την ομάδα των SG Mavericks

Kites.

Συμπαίκτριά του θα είναι η 26χρονη Ισπανίδα, αλλά και σύντροφός του, Πάουλα Μπαντόσα, ενώ στην ίδια ομάδα θα είναι η Αρίνα Σαμπαλένκα και ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στην Etihad Arena, και θα είναι η ιδανική ευκαιρία για “προθέρμανση” του ηγέτη της εθνικής Ελλάδας ενόψει United Cup.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meteora World Tennis League (@worldtennisleague)

Η παρουσία του Στέφανου στο αθλητικό γεγονός του Δεκεμβρίου έγινε γνωστή στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας, αλλά ακόμα δεν είναι σίγουρο το αν θα έχει προλάβει να ξεπεράσει στο 100% τον τραυματισμό που αποκόμισε από το Τορίνο.

Ο No6 του κόσμου εγκατέλειψε τις προσπάθειές του στα Nitto ATP Finals, στο πλαίσιο του δεύτερου αγώνα του Robin Round, λόγω των έντονων ενοχλήσεών του στη μέση. Ο Στέφανος ταλαιπωρείται από οίδημα, και θα χρειαστεί εβδομάδες αποθεραπείας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meteora World Tennis League (@worldtennisleague)

The post Meteora World Tennis League: Θα παίξει στο Άμπου Ντάμπι ο Τσιτσιπάς (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα